Я створив цей курс лише тому, що я фізично не можу особисто займатися з кожним бажаючим навчитися робити гроші на фондовому ринку.
чому ви навчитеся:
Це лише частина програми курсу:
- методи відбору акцій готових до прориву, який гарантує дивовижні результати кожен раз, коли ви його використовуєте
- одне правило, яке повинно бути ясно як Божий день перед тим, як ви купите першу акцію. Якщо ви не зрозумієте його правильно, то у вас нічого не вийде.
- Як грамотно аналізувати акції. Лише кілька хвилин, витрачених додатково, і ваша результативність зросте в 2 рази!
- Як назавжди розібратися з втратами, які бувають у трейдерів. Кілька дій і ви більше ніколи не будете сидіти, без натхнення дивлячись на монітор.
- дізнайтеся про 6 видів графічних моделей, які приносять 94% всього прибутку в торгівлі акціями.
- Як ставити стоп накази, які будуть оберігати вас від зайвих втрат і позбавляти від зайвого хвилювання
- Дізнайтеся, що конкретно слід робити, щоб вибирати тільки кращі акції, які гарантовано дадуть вам прибуток під час торгівлі.
- і набагато більше... до кінця навчання, ви будете знати кожну тактику, кожен прийом і техніку для того, щоб кожен день робити гроші на фондовому ринку.