Що нового?

Придбаний Як розпочати свій бізнес. Психологічні аспекти (Олександр Свіяш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 478 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви втомилися працювати за зарплату з неясними перспективами в майбутньому, і стали замислюватися про свій бізнес? Вас вже давно зігріває думка про те, щоб стати незалежним підприємцем, але ви поки не розумієте, чим би вам зайнятися? Або ви вже почали робити щось своє, але воно ніяк не рухається і не дає бажаних результатів? Інтернет-семінар проходив онлайн 7 і 9 серпня 2013 року. Тривалість: 2-2, 5 години кожне заняття

В ході засвоєння інформації із запису семінару ви разом зі мною постараєтеся відповісти собі на наведені вище та інші питання. Я дав відповіді в достатній мірі подробиці, які дозволили нам наші дві (три) зустрічі. Я вкажу, де і як ви зможете детально розібратися в тій темі, в якій ви відчуєте, що вам не вистачає знань або потрібно щось поміняти. Відповім на ваші запитання, прокоментую ваші відповіді. Думаю, після цього ви або відмовтеся від ідеї зайнятися своїм бізнесом. Або підійдете до неї більш грамотно, обдумано, уникаючи тих помилок, які зробили до вас мільйони інших підприємців.

Чого не буде?

не буде того, що зазвичай дають на всіх бізнес-тренінгах для підприємців-початківців: побудови бізнес-плану або фінансового плану, тайм-менеджменту та інших в цілому важливих на наступних етапах матеріалів. Але починати потрібно з іншого. З того, що ми з вами пройдемо на нашому семінарі.

В результаті семінару ви повинні зрозуміти, чи готові ви до відкриття свого бізнесу. Чи Правильно ви вибрали нішу для докладання своїх сил. Що всередині вас буде заважати вам досягти поставлених цілей, і багато іншого, про що ви навіть не замислювалися. Ці питання ніколи не розглядаються на будь-яких курсах для підприємців, оскільки ними мало хто володіє. Але вони можуть мати ключовий вплив на ефективність ваших зусиль.
https://privatelink.de/?http://psymarket.ru/collection/privlechenie-deneg/product/kak-nachat-svoy-biznes

Угорі