Що нового?

Придбаний Як розуміти ринок (Антон Клевцов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 25736 ГРН
Учасників: 0 з 75
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 356.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Новий курс для трейдерів від Антона Клевцова" як розуміти ринок "- авторський освітній проект: аналіз МАКРО-сентименту, факторний аналіз, міжринковий аналіз і робота з аналітичними даними - все, що потрібно будь-якому учаснику торгів: трейдеру, інвестору і навіть тому, хто просто хоче" поміняти валюту "або"купити крипту на долгосрок". Фінансова грамотність"на максималках")
А. Клевцов в минулому скальпер, але зараз він торгує і інвестує по-іншому.

Антон склав карту-схему для оцінки макросентименту.
сама схема-шпаргалка доступна безкоштовно:

програма курсу:
  • аналіз МАКРО-сентименту: макроекономічні індикатори і статистика, щоб не плутали ринок праці з ринком житла (жарт, вони в одному напрямку рухаються).
  • факторний аналіз ринку акцій: коли/чому Кока-Кола і Пфайзер - лонг, а Форд і Амазон шорт і коли/чому навпаки.
  • Міжринковий аналіз-розповім, причому тут нафта, золото, інфляція і Долар з ієною.
  • здасте мені іспит по темі "крива прибутковості UST", щоб назви і смисли форм кривої знали, як свої шкідливі звички.
  • навчимося читати по 200 файлів банківської аналітики в тиждень, швидко і ефективно (не швидкочитання, а розуміння).
  • а моя шпаргалка-картинка-подарунок буде Вами Роздрукована і завжди лежати перед вами (у мене так, шукайте кольоровий принтер), вчити напам'ять не треба, сама запам'ятається, коли зрозумієте зв'язку на ній.
https://t.me/traderanswers/1201

Угорі