Що нового?

Придбаний Як розвинути сексуальну чутливість? (Орися Винтовкина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 806 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
авторський вебінар
Орисі Винтовкиной

Відчуй себе.
Як розвинути сексуальну чутливість?
Для тих, хто хоче відчувати більше і глибше насолоджуватися своїм тілом
мені говорили: "сексуальність жінки розкривається з віком". Я вірила і чекала.
Але, чесно кажучи, ні низка нових партнерів, ні роки особливо не змінили рівень моєї чутливості.
Як він був" на трієчку", так і залишався.
А потім, заглибившись у вивчення сексології, я, як старанний студент, почала пробувати всі запропоновані практики, вправи і методики на собі.
глибше вдивлялася в те, що відбувається з моїм ставленням до власного тіла, як змінюється палітра відчуттів в сексі. А вона і правда змінювалася!
Все те, що я збирала по крихтах і що допомогло мені вийти в точку "я задоволена тим, як співає моє тіло", я зібрала в рамках цього вебінару. Буде багато особистого, багато теорії і дуже-дуже багато практичних вправ.
Цей шлях став для мене одним з найбільш захоплюючих пригод в житті. З радістю допоможу скласти маршрут вашої подорожі вглиб власної сексуальності.
Матеріал адресований в першу чергу дівчатам. Ну і, можливо дуже допитливим чоловікам
або тим, хто хотів би піднести партнерці такий матеріал в подарунок.
Подача традиційно без гетеронормативності і пенісоцентричності. Моє завдання-допомогти вам навчитися відчувати більше, а вже як саме і з ким ви будете застосовувати отримані знання (для егоїстичних радощів, у відносинах з чоловіком або з іншою жінкою) — справа ваша.
на вебінарі ви дізнаєтеся:
  • умілий партнер (ша) VS самодослідження. Who is on duty today за сексуальну розкритість жінки?
  • "Мастурбація шкодить розвитку чутливості" - чи є тут зерна правди?
  • що може блокувати чутливість і що з цим робити?
  • як взагалі зрозуміти, що подобається твоєму тілу?
  • Чи можна "відростити" чутливі рецептори там, де, схоже, природа їх якось замало відсипала?
  • У чому різниця між "мастурбацією"і" усвідомленою мастурбацією"?
  • Очевидно, що в слові "усвідомлена", ну а на практиці-то що це означає?
  • чому важливо навчитися не тільки відчувати оргазм, але і не відчувати його? І причому тут The Prodigy?
https://privatelink.de/?https://vintovkina.com/chuvstvo

Угорі