Как сейлзу стать хорошим переговорщиком и продавать больше (Олег Ли)
Після проходження курсу Ви отримаєте навички, які ідеально доповнять ваше резюме:
"Ми все більше платимо за трафік, б'ємося за кожен відсоток конверсії сайту, шукаємо в Big Data приховані смисли, проводимо a/b-тести, пересуваючи кнопку замовлення на міліметр.
А потім цей" золотий " трафік віддаємо у Відділ продажів і вважаємо, що 30% конверсії дзвонів – це нормально. А як щодо 75%?
Я працюю в сфері продажів і маркетингу 20 років: консультую керівників маркетингових служб і відділів продажів великих компаній.
На майстер-класі я розповім, як навчити продавців професійно вести переговори і збільшити результативність відділу продажів без додаткових витрат".
Про що піде мова?
Встановлення контакту зі співрозмовником.
Швидке дослідження клієнта.
Результативні продажі із задоволенням.
Кому корисно?
Після проходження курсу Ви отримаєте навички, які ідеально доповнять ваше резюме:
- Управління продажами
- Переговори
- Робота з запереченнями
- Управління мотивацією
- Побудова відділу продажів
- Спілкування та спілкування
"Ми все більше платимо за трафік, б'ємося за кожен відсоток конверсії сайту, шукаємо в Big Data приховані смисли, проводимо a/b-тести, пересуваючи кнопку замовлення на міліметр.
А потім цей" золотий " трафік віддаємо у Відділ продажів і вважаємо, що 30% конверсії дзвонів – це нормально. А як щодо 75%?
Я працюю в сфері продажів і маркетингу 20 років: консультую керівників маркетингових служб і відділів продажів великих компаній.
На майстер-класі я розповім, як навчити продавців професійно вести переговори і збільшити результативність відділу продажів без додаткових витрат".
Про що піде мова?
- Чому при продажу важливо вести переговори.
- "Ні" - це початок переговорів. Як завжди домагатися відповіді "так".
- Як мотивувати продавців вдосконалюватися.
Встановлення контакту зі співрозмовником.
Швидке дослідження клієнта.
Результативні продажі із задоволенням.
Кому корисно?
- Керівникам і власникам компаній.
- Керівникам відділів продажів.
- Продавець.
http://zillion.net/ru/event/5342/kak-sieilzu-stat-khoroshim-pierieghovorshchikom-i-prodavat-bol-shie
Останнє редагування модератором: