Що нового?

Придбаний Як скласти план на рік для інфобізнесменів, тренерів ,коучів (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Незважаючи на те, що в 2016 році я заробив грошей більше, ніж будь-коли раніше, в цілому я залишився їм незадоволений. Ціна була занадто висока. Я вигорів, трохи підірвав здоров'я і наробив масу грубих помилок. Під час відпочинку на Мальдівах в компанії двох сильних інфобізнесменів (Віталія Кузнєцова та Сергія Балакірєва) я багато думав про те, що я міг інакше провести цей рік, яких помилок я б міг уникнути. І скільки часу я міг би звільнити. Якби тільки... Якби тільки заздалегідь виділили час на те, щоб скласти ґрунтовний план на рік. Я зрозумів, що міг би затратити на 80% часу менше, отримавши при цьому не гірші, а можливо і кращі результати. Причому не тільки фінансові, але і з точки зору кейсів, задоволеності клієнтів, а також у вигляді дорогих продуктів, які я б міг ще довго продавати на автопілоті. Однак, мені практично доведеться починати з нуля. І тепер моє завдання зробити так, щоб майбутній рік пройшов інакше.

ПЛАН на рік
як вам ідея подивитися, що у мене з цього вийшло і скласти аналогічний план для себе і свого бізнесу? Тобто буквально побачити у всіх деталях, що і як я спланував. А також дізнатися, як скорегувалися мої плани в результаті цього процесу. А корекцій було чимало. Те, що вийшло в результаті дуже сильно відрізняється від того, як я це собі уявляв до початку процесу планування. І якщо ви ніколи не займалися грунтовним річним плануванням свого бізнесу, то вас чекає маса цінних інсайтів, які приведуть до того, що в наступному році ви будете працювати менше, а результати при цьому будуть як мінімум такими ж або навіть набагато вище.

що ви дізнаєтеся на інтенсиві:
  • новий підхід до організації та проведення потокових курсів, який дозволить мені скоротити мою залученість в них в 5-10 разів, при цьому ще більше підвищивши їх цінність і результативність для учасників. Як реагувати на тролів і як їх можна використовувати для своєї вигоди.
  • нові джерела постійного і майже пасивного доходу, які я планую запустити в цьому році. І мова не про автоворонки.
  • Ряд думок та інсайтів, які відвідали мене на Мальдівах під час бесід з Віталієм Кузнєцовим та Сергієм Балакірєвим.
  • інсайти, що стосуються підвищення результативності учасників курсів, тренінгів та бізнес-ігор, які я буду запускати в найближчий рік.
  • думки та ідеї, пов'язані із захистом від піратів і складчин.

https://privatelink.de/?http://gildiya-razvitiya.ru/year-plan

Угорі