Що нового?

Придбаний Як стати ох * * * блогером 2.0. Тариф я сам (Анастасія Болконська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 75.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

вибір який ти зараз зробиш, змінить хід історію. Одні вибори змінюють сюжет незначно, інші ведуть до великих змін.

Якщо ти мені довіряєш, Я покажу тобі істинний шлях, як стати Ох* * * блогером. Від і до. Щоб ти стартанула з тими знаннями, які я напрацьовувала 3 роки, і уникла фатальних помилок всіх новачків. На блогерах, які бездумно навертіли багато помилок і приходили до мене зі сльозами, я вже собаку з'їла. І нам вдалося підняти їхні блоги з колін. Піднімати охоплення, знижувати ціну
за передплатника, виявляти унікальність, підвищувати лояльність і актив.
За тебе я нічого робити не буду. Але якщо ти прочитаєш цю книгу, то САМА зрозумієш, де косячишь. І, що найголовніше, сама зрозумієш, як виправити свої помилки. А це дорого коштує.

Менеджер, копірайтер, сторізмейкер, творець рекламних подач – не важливо. Я не буду обіцяти тобі з три короби і волати, що моя книга замінює повноцінний курс. Я лише можу сказати, що в цій книзі зібрані мої знання, досвід, аналізи, спостереження і секрети, які хочуть знати всі блогери, щоб вивести свої показники на мій рівень. Якщо ти їх дізнаєшся, це круто підніме твій левел, твоє конкурентну перевагу і твою затребуваність, як фахівця.

програма курсу:
  • Моя історія блогу: від уфимської бичихи до Петербурзького мільйонера
  • мій досвід: чому блогери-мільйонники мріють про мій супровід
  • плюси і мінуси блогінгу: подумай 10 разів
  • Причина того, чому лише одиниці "вистрілюють" в блогінгу.
  • способи заробітку блогера
разом з книгою йде Робочий зошит з 27+ практичними завданнями, після яких ти не просто будеш на моєму рівні, ти будеш нишпорити краще за мене, ти почнеш генерувати ідею за ідеєю і бомбити в Instagram.
https://privatelink.de/?https://bolkonskaiablogger.ru/

Угорі