Відкрито набір на курси з персонального стайлінгу
Про курс
Я нарешті визначилася як тепер будуть виглядати мої курси з персонального стайлінгу під назвою " Як стати персональним стилістом і реально цим заробляти!"
Я зрозуміла, що на даний момент мені і вам найцікавіше саме онлайн варіант, тому що запитів на такий формат дуже багато. Але я подумала і про тих хто хоче повчитися Наживо безпосередньо у мене!
Курс ідеально підійде:
новачкам -
Основний курс призначений для тих, хто ніколи і ніде не вчився персональному стайлінгу, а також для тих хто закінчив будь-яку школу/курси/інтенсиви і йому не сподобалося і розуміння про те як стати персональним стилістом і зробити це своєю професією не додалося.
В ідеалі варто пройти 10 основних уроків і 3 додаткових. А також піти зі мною на індивідуальну офф-лайн практику в Санкт-Петербурзі - спільний Шопінг. Пройшовши всі ці етапи ви отримаєте повне уявлення про те, що робити далі і як розвиватися в якості персонального стиліста.
стиліст з базовим рівнем-
Чи не новачкам я раджу вибрати для себе так званий курс підвищення кваліфікації.
Він походить для людей пройшли якесь навчання, але так і не знайшли своїх клієнтів. Він включає в себе 3 уроки з більш поглибленими темами, а також практику - дві зустрічі по дві години, в які входить спільний шопінг і консультація з відповідями на ваші запитання.
На спільному шопінгу я навчу найголовнішому-практичним навичкам взаємодії з клієнтами і навчу основним прийомам. На зустрічі консультації ми з вами обговоримо хвилюючі вас конкретні практичні питання. Вони можуть бути пов'язані з грамотним ціноутворенням, з бажанням більше працювати з люксом, а не з мас-маркетом і так далі. Відповім на будь-які Ваші запитання стосовно фешн світу.
Якщо вам не потрібні саме ці уроки, то можете вибрати на свій розсуд будь-які 3 з основних або додаткових
варіант проходження:
основний + поглиблений
Основний курс
10 уроків по 1 годині
Питання відповіді, на які я хочу торкнутися в основних 10 уроках:
3 уроки по 1 годині
У трьох додаткових уроках я хочу торкнутися такі більш складні питання як:
10 уроків по 1 годині
Питання відповіді, на які я хочу торкнутися в основних 10 уроках:
- світ моди. Що таке надивленість і звідки її взяти? Як орієнтуватися у величезній кількості брендів і знати їх історію.
- позиціонування себе. Соціальні мережі. Аудиторія. Своя фішка.
- типи брендів. Сегментування. Тренди сезону як аналізувати і розуміти їх. Мікро тренди. INSTA тренди. STATEMENT тренди.
- про роботу з типами фігур. Plus Size.
- Схема роботи персонального стиліста.Яким стилістом ми не хочемо бути?
- про розбір гардеробу, Шопінг супровід, Шопінг лист, складання нових образів.
- чим онлайн робота відрізняється від оффлайн. Капсульний або базовий гардероб? У чому відмінності і мінуси/переваги. Комбінації кольору в образах.
- Робота з запереченнями клієнтів. Суперечки і компроміс.
- додаткові послуги: Шопінг маршрут, збір валізи в подорож. Формування цін на послуги. Позиціонування.
- заготівля текстів для взаємодії з клієнтами. Де шукати свого клієнта-загальні моменти.
3 уроки по 1 годині
У трьох додаткових уроках я хочу торкнутися такі більш складні питання як:
- Як і де шукати клієнтів-це буде більш поглиблена індивідуальна історія.
- поетапна розробка капсульного гардеробу на прикладі вашого способу життя.
- розбір презентації "сам собі стиліст". Як зробити шопінг тур/Шопінг маршрут по місту, в якому ви ніколи не були.
https://privatelink.de/?https://www.katerock.ru/stylisteducation