Що нового?

Придбаний Як стати рок-зіркою у своїй ніші, навіть якщо ще вчора про тебе ніхто не чув (Андрій Захарян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чи є в Рунеті психологи, які заробляють круті гроші? Безперечно, так. Людини чотири. У всіх інших-просто катастрофа. І це відбувається з двох причин... Наприклад, існують книжки, які називаються щось типу"ядерна фізика для гуманітаріїв". У них немає жодної формули, виключені терміни, а текст являє собою поверхневий опис фізичних процесів. Ну, щоб непідготовленій людині, коли всі романи Донцової закінчилися, а в автобусі потрібно в щось позалипати, було приблизно зрозуміло про що йде мова. І, що дивно, після прочитання такої літератури ніхто чомусь не пише собі статус ВКонтакте"фізик-ядерник, консультую по Skype". Але ось коли мова заходить про попсових книжках з психології...

Так, тут починається жесть. І кожен, кого не взяли на роботу касиром, думає: "Ось прочитана книжка з психології (ну, в назві, начебто, було це слово), мені майже все зрозуміло. Я перебуваю в пабліках" Психологія відносин "і" Підслухано у психологів " і знаю Класні меми-цитати. Я - дуже душевна людина, яка вміє вислухати і сказати, що все буде добре... дай-ка я назвуся психологом і заряджу ціну на свої послуги". І це-причина номер один: ніша ультраконкурентна і випалена клоунами. Причина номер два-це протилежність першій: є людина з дипломом... у нього є досвід роботи. І навіть є кілька відгуків від тих, кому вдалося допомогти витягнути цвях з голови, і тепер вони живуть щасливо. І на цьому - все. Про існування маркетингу і тим більше зв'язки "ринок-продукт" вони не знають. Але посилено страждають від здивування: "чому у мене немає грошей, адже я допомагаю людям вирішувати їх внутрішні проблеми, і таких людей - дофіга?!". Сайти з роботою рясніють пропозиціями за 30,000 рублів на місяць... але навіть на такі вакансії пробитися тяжко, тому що за них йдуть битви серед зневірених.

Що робити? Варіанти тут два: 1 - продовжувати страждати; 2-ставати "рок-зіркою" і кайфувати. Так чому я вибрав саме психологію для даного заходу? На моїй пам'яті багато вебінарів, курсів і обучалок, після яких учасники говорили "ну, в моїй ніші все складніше, тому це не буде працювати". І я вирішив піти від зворотного: взяти найважчу нішу і розібрати її. Тоді на прикладі психології кожен представник інших напрямків зможе застосувати все до своєї особистої ситуації. Якщо коротко, то замість класичної схеми "розбираємо легке, але марне для 90% учасників" будемо качати "розбираємо найважче, але корисне для всіх". Так, я міг би провести десяток таких вебінарів під кожну нішу окремо, але повторювати одне і те ж - нудно і нудно. Тому я сподіваюся, що кожен самостійно зможе замінити слово "психолог" на "фотограф"," Сантехнік"," маркетолог"," проктолог",... і застосовувати для своєї роботи.
* хоча, щодо проктолога я не впевнений... але можна спробувати.
...вписуючись в жовтні в групу до Андрія, я зовсім не вміла працювати в ВК - мені звичніше Facebook. Зараз, завдяки виконанню його рекомендацій, в моєму пабліку, створеному з нуля, - 10088 передплатників (з них більше 200 стали платять клієнтами), запуск нового продукту був у грудні і завдяки роботі ВКонтакте за три тижні продався на мільйон+, і ще є на мільйон+ продажів з цього пабліку інших моїх продуктів. За підсумком роботи дохід за грудень 2016: 4,379,133 рубля. Цифри можу підтвердити... Ольга Юрковська

Угорі