Скільки разів ти дивився
на симпатичну дівчину,
але так і не наважувався підійти?
Скільки разів твої відносини розвалювалися, не встигнувши початися?
Скільки місяців/років ти чекаєш, поки твоя подруга побачить в тобі більше, ніж "друга"?
Кому потрібен цей курс?
Новачкам
У мене мало досвіду у відносинах, часто в собі сумніваюся. Не знаю як підійти, з якої фрази почати знайомство. Поруч з дівчиною відчуваю себе скуто, боюся сказати або зробити щось не те.
Після курсу:
Я став впевненим у собі хлопцем і почав знайомитися і зустрічатися з дівчатами.
Пораненим бійцям
Я розлучився з дівчиною. Нові відносини мене не цікавлять, вважаю за краще сидіти і згадувати щасливі моменти з колишньою. Іноді роблю спроби її повернути.
Після курсу:
Я відновив емоційний стан, забув або повернув колишню.
Громадянам френдзони
Для дівчини я просто друг. Ми мило спілкуємося, я її підтримую, допомагаю, але між нами немає романтики. Вона каже, що бачить у мені хорошого друга, але не більше.
Після курсу:
Я вийшов з френдзони і побудував відносини.
Демо-чоловікам
Я хочу знайти свою людину і створити сім'ю. Вже є досвід у відносинах, але ще не зустрів гідну дівчину, з якою можна вибудувати міцні довгострокові відносини.
Після курсу:
Я зрозумів, чого хочу, і зустрів гідну дівчину.
пройшовши цей курс, ти:
Позбудешся страхів і станеш впевненим у собі
Легко познайомишся з дівчиною
Зрозумієш, як мислять дівчата
Зможеш впевнено підтримати розмову з дівчиною Наживо, по телефону, в листуваннях
Влаштуєш незабутнє побачення
Покинеш френдзону і ніколи туди не повернешся
Вибудуєш Класні довгострокові відносини
на симпатичну дівчину,
але так і не наважувався підійти?
Скільки разів твої відносини розвалювалися, не встигнувши початися?
Скільки місяців/років ти чекаєш, поки твоя подруга побачить в тобі більше, ніж "друга"?
Кому потрібен цей курс?
Новачкам
У мене мало досвіду у відносинах, часто в собі сумніваюся. Не знаю як підійти, з якої фрази почати знайомство. Поруч з дівчиною відчуваю себе скуто, боюся сказати або зробити щось не те.
Після курсу:
Я став впевненим у собі хлопцем і почав знайомитися і зустрічатися з дівчатами.
Пораненим бійцям
Я розлучився з дівчиною. Нові відносини мене не цікавлять, вважаю за краще сидіти і згадувати щасливі моменти з колишньою. Іноді роблю спроби її повернути.
Після курсу:
Я відновив емоційний стан, забув або повернув колишню.
Громадянам френдзони
Для дівчини я просто друг. Ми мило спілкуємося, я її підтримую, допомагаю, але між нами немає романтики. Вона каже, що бачить у мені хорошого друга, але не більше.
Після курсу:
Я вийшов з френдзони і побудував відносини.
Демо-чоловікам
Я хочу знайти свою людину і створити сім'ю. Вже є досвід у відносинах, але ще не зустрів гідну дівчину, з якою можна вибудувати міцні довгострокові відносини.
Після курсу:
Я зрозумів, чого хочу, і зустрів гідну дівчину.
пройшовши цей курс, ти:
Позбудешся страхів і станеш впевненим у собі
Легко познайомишся з дівчиною
Зрозумієш, як мислять дівчата
Зможеш впевнено підтримати розмову з дівчиною Наживо, по телефону, в листуваннях
Влаштуєш незабутнє побачення
Покинеш френдзону і ніколи туди не повернешся
Вибудуєш Класні довгострокові відносини
https://privatelink.de/?https://vastikova.ru/selfconfidence