Що нового?

Придбаний Як схуднути вдома за рахунок продуктів, з якими ви живете кожен день (Ольга Колтунова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 350 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

я сертифікований дієтолог з успішним досвідом роботи більше 7 років.
Відразу внесу Ясність: Я не пропоную коктейлі, таблеток, БАДів, ягід, пластирів і т.д. і більш того, я проти всіх таких подібних штук. Ми худнемо здоровим способом і прибираємо 3-5-7 кг за місяць.

Мій принцип роботи такий: щоб худнути, потрібно їсти ті продукти, з якими ви живете кожен день. Ми їмо всю повсякденну їжу і солодощі якщо ви їх любите, Я їх обов'язково включаю в меню, причому саме улюблені солодощі, ви мені їх пізніше перерахуйте. Заборон практично немає, можна навіть їсти улюблену піцу або тістечка, просто все це ми їмо правильно. Весь ваш раціон я розпишу з урахуванням роботи законів організму.

Програма вирівнює ваші обмінні процеси і організм починає спалювати зайвий жир на вашій фігурі. Також ми худнемо без фіз.навантажень, не у всіх є бажання і можливість ними займатися. Я не пишу ніяких програм тренувань.

Моя робота полягає в написанні ефективної програми для вашого схуднення з урахуванням ваших побажань, також я веду курирування, люди мені щодня відписуються , а я контролюю весь процес схуднення, коментую і відповідаю на питання.

що Ви отримуєте:
1) я гарантую результат з першого дня харчування по меню, ви його побачите на вагах.
  1. схуднення в місяць на 3-5-7 кг, буває і більше (це залежить від кількості у вас зайвого)
  2. ефективне меню, написане саме під вас, в якому більше 70 страв, розписаних на сніданки, обіди та вечері.
  3. Свободу вибору: ви самі будете вирішувати, що вам їсти в той чи інший день.
  4. калорії і бжу вам рахувати не потрібно. Я все це зроблю за вас. Ваше завдання просто вибирати страви з меню, готувати, їсти і худнути.
  5. страви можна готувати на кілька днів і їх зможе їсти ваша сім'я, біля плити постійно стояти вам не доведеться.

на рахунок" індивідуальної " дієти:
Основна частина дієти, багато страв це однакове для всіх. Автор лише в кінці додає ваші 1-4 страви, які прийнятні для дієти. Так що в загальному для всіх все меню однакове

Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/kakpohudet_doma

Угорі