Що нового?

Придбаний Як відкрити пекарню? Всі кроки від А до Я (Федір Сокирянський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 53
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Нова тема. Ніколи не читав раніше. Не було актуально. Тепер-актуально і навіть дуже. Через кожні 100 метрів-пироги, пиріжки, крендельки і слойки.
ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА-найвигідніший бізнес в громадському харчуванні. ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА-найскладніший бізнес в громадському харчуванні.

Про що будемо говорити.

• про формати. Їх багато і вони різні і люди їх по різному сприймають. Це впливає на успіх концепції. Помилитися тут не можна. Щойно запускав дві пекарні в різних цінових категоріях.
  • виробництво – основа. Тому що повноцінно піч на місці в спальнику в житловому будинку вам ніхто не дасть.
  • поговоримо про обладнання. Де брати персонал, рецептури. Поговоримо про опарні хліба. Поговоримо і про суміші і про поліпшувачі і про заморозку і про розмороження. Виробництво розберемо детально-це ДНК пекарні.
  • подивимося 100-200 фото Оформлення. Мої улюблені. Дешево і сердито і офігенно.
  • поговоримо, як роботу вибудувати з дизайнерами і будівельниками щоб вони вас не роздягли.
  • і, звичайно, асортимент.
  • ціноутворення. Ротація. Контроль собівартості. Націнка. Знижка. Акції та дисконтування. Покупна продукція.
  • Персонал. Як змусити дівчаток посміхатися і любити продавати хліб.
  • розглянемо найуспішніші концепції. Не " Волконський "і" Буше "і" Мішель", а прості, зрозумілі народу, легко тиражовані.
  • поговоримо про супутню. Що з скоропорту можна ставити.
  • поговоримо про молочку.
  • поговоримо про технологію Від і до запуску формату – він дуже складний.
  • поговоримо про локації. Тому що "хлібне" місце знайти неймовірно складно.
  • 90% всього що є у Вашому місті з пекарень – збитково. Я поясню чому. Я їх аналізував.
  • поговоримо про заводський хліб і заводські позиції у вас. Поговоримо про розміри-які мають значення J
дуже насичені три години. Офігенна презентація на 400 слайдів + чек листи і мережевий графік запуску з усіма роботами в подарунок. Семінар вже написаний. Читаю і радію.
https://privatelink.de/?http://foodrussia.net/measure/kak-otkryt-pekarnyu-konditerskuyu-vse-shagi-ot-a-do-ya/

Угорі