Як вирватися з емоційного полону, Скинути кайдани і знову зажити повним життям?
Ви знаєте, з чим найчастіше приходять до мене мої клієнтки? Вірніше, в чому справжня причина всіх бід переважної їх більшості? Вони знаходяться в емоційній залежності від свого чоловіка і усвідомлюють це вже занадто пізно... Ця залежність день за днем все більше сковує їх, руйнує і спустошує... Вона гризе їх зсередини і поступово заповнює їх серце цілком, не залишаючи місця радості, впевненості, задоволенню від життя і щастя... вони чахнуть день за днем і вже не розуміють, як і чому це почалося, і що тепер з цим вдіяти...
Механізм виникнення залежності
Починається все з інтересу, захоплення, флірту. Потім з'являється бажання щось зробити для нього. Наприклад, подарунок. Стає дуже цікаво дізнатися, де ж він зараз.
З часом він починає займати всі ваші думки. З'являється бажання зателефонувати йому просто так, щоб почути Його голос. Бажання проводити разом все більше і більше часу. Бажання здивувати собою: своєю зовнішністю, здібностями ... явне уявлення про майбутню з ним сім'ї.
Небажання що-небудь робити в його відсутність. Оцінка будь-яких своїх дій з його боку. Відмова від своїх інтересів. Очікування від нього похвали, схвалення, підтримки. Ревнощі. Він заповнює все більше життєвого простору.
З'являється невпевненість в собі, жалість до себе. Ініціатива в сексі. Втрата інтересу до всього в житті крім нього. Депресія, апатія. Невроз. Біль. Соматичні захворювання. Неможливість відмовитися від відносин.
Повна психологічна залежність з усіма витікаючими і серйозне пошкодження особистості ...
Кожна жінка знаходиться в зоні ризику.
Не вдаючись в наукові нетрі кратно поясню, чому так виходить.
Прихильність, емоційна залежність жінки формується в процесі тривалої відмови від свого життя на користь життя своєї дитини, а в разі розвитку відносин з чоловіком – на його користь (це практично неконтрольований процес!). Чим більше віддала, пожертвувала, чим більше страждала - тим дорожче стає "дитина".
Саме в силу сформованої залежності жінка не може відмовитися від виродка, чудовиська, тирана, який давно вже не приносить в її життя щастя, а, навпаки, із завидною постійністю вносить в її життя страждання, біль, приниження і сльози...
Постійний страх супроводжує залежності. Саме страх заважає жінці побачити реальний стан речей. Вона боїться втратити "дитину", інстинктивно тримається за свій статус" повноправної " жінки перед природою. А інстинкт сильніше розуму ... це-пастка. Пастка, вирватися з якої можна тільки усвідомивши, що відбувається насправді...
Як зрозуміти, що ви в залежності?
- життя" на автоматі", відсутність власних бажань і устремлінь
- неможливість уявити своє майбутнє життя без свого чоловіка
- ваші відносини вже давно не приносять вам того задоволення і тієї радості, що були колись, але розірвати їх ви не в силах...
- У вас немає друзів або сильно скоротилося їх кількість
- У вас немає хобі або просто занять, яким ви регулярно присвячуєте свій час
- Ваше життя не складається з маленьких радощів
- велика частина ваших думок (або навіть все) – про вашого чоловіка
- ви завжди прагнете у всьому догодити своєму чоловікові, навіть на шкоду самій собі
- ви турбуєтеся або відчуваєте провину, якщо у вашого чоловіка проблеми
ЧИ Є ВИХІД?
На щастя, з будь-якої залежності можна вибратися. Завжди можна врятувати себе і майже завжди є шанс врятувати і заново вибудувати повноцінні відносини. Для цього потрібні лише знання про те, як це здійснити і рішучість діяти заради свого щасливого майбутнього.
Мені дуже радісно бачити клієнток, які на першій консультації були схожі на свої тіні, а вже через деякий час приходять красиві, квітучі, з палаючими очима і кажуть: "Я тільки починаю жити, і тільки зараз я розумію, що таке щастя!". Саме заради цього і варто жити!
Я допомагаю жінкам, які потрапили в залежність вже багато років. На лекції я покажу вам весь шлях до свободи і повноцінним відносинам, який Вам належить пройти і дам вам всі необхідні знання для того, щоб цей шлях пройти!
Якщо ж у Вас в даний момент немає такої проблеми, але Ви розумієте, що перебуваєте в зоні ризику (вже бували в залежності або росли в сім'ї, в якій мати перебувала в ній), то Вам просто життєво необхідно отримати знання, які допоможуть Вам вберегтися від цієї небезпеки, підступність якої саме в тому, що у залежність жінка потрапляє непомітно, крок за кроком, все ближче наближаючись до небезпечної прірви!
ЯКЩО ВИ НЕ МОЖЕТЕ БУТИ ПРИСУТНІМИ НА ЛЕКЦІЇ, АЛЕ РОЗУМІЄТЕ, ЩО ЦЯ ІНФОРМАЦІЯ ВАМ НЕОБХІДНА, ТО ВИ МОЖЕТЕ ПРИДБАТИ ЙОГО ВІДЕОЗАПИС ЗА ТІЄЮ Ж ВАРТІСТЮ (ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЛЕКЦІЇ ВАРТІСТЬ ЇЇ ЗАПИСУ БУДЕ ВИЩЕ ВАРТОСТІ УЧАСТІ). ПРОСТО ОПЛАТІТЬ УЧАСТЬ І ПОТІМ ПОВІДОМТЕ НАМ, ЩО БАЖАЄТЕ ОТРИМАТИ ЗАПИС.
Програма онлайн-лекції:
- Що таке емоційна залежність, як вона проявляється і до чого призводить
- механізми її зародження
- вплив емоційної залежності на особистість
- група ризику - як зрозуміти, де ви або ваші подруги?
- Як зрозуміти, наскільки ви схильні до залежності?
- профілактика здорової особистості
- що і як потрібно робити, щоб назавжди убезпечити себе?
- Як допомогти своїм подругам, які опинилися у важкому становищі?
- Як визначити, наскільки сильна ваша залежність, наскільки ви близькі до краю?
- рекомендації, які дозволять вам аналізувати свої дії і вчасно зупинятися в тих випадках, коли ти здійснюєш дії, що сприяють виникненню залежності (а спокуса їх здійснювати виникає у 99.9% жінок)!
https://privatelink.de/?https://iotko.ru/shop/kak-vyrvatsja-iz-emotsionalnoj-zavisimosti