Що нового?

Набір учасників Як врятувати свій солодкий бізнес. Покроковий план (Лана Казновська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 993 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Максимально докладна покрокова інструкція
від господині кондитерської" шматочок щастя", яка пережила за 11 років дві великі кризи і дещо поменше:

оптимізуємо собівартість, формуємо актуальний асортимент, вчимося безпечно підвищувати ціни і продавати без таргетингу в Instagram

кожен крок - з докладними додатковими матеріалами (таблицями, чек-листами, інструкціями)

Проблема:
Боюся! А раптом мої тортики, шоколад і пряники будуть нікому не потрібні? Або у людей не буде на них грошей!
Рішення:
Щоб у вас купували, потрібно продовжувати продавати.
Знати, як це робити в кризовій ситуації, які продукти запропонувати, з урахуванням поточної ситуації на ринку, як зберегти міцний зв'язок з клієнтами, коли Instagram можуть в будь-який момент заблокувати, а таргетинг не доступний. Про все це є в цьому покроковому антикризовому плані
Проблема:
А раптом мені нема з чого буде робити мій продукт, тому що та сировина, до якого я звикла, на якому відпрацювала всі свої рецепти до ідеалу, пропаде зовсім або стане абсолютно недоступним за ціною?
Рішення:
Терміново перетрушуємо асортимент: придумуємо актуальні і недорогі начинки і декор, вирішуємо, які продукти будуть найкраще продаватися в новій реальності. Для цього швидко і правильно розраховуємо собівартість і оптимізуємо її. А потім оптимізуємо ще і ще, щоб продовжувати заробляти в своєму солодкому бізнесі
Проблема:
Як піднімати ціни в таких умовах? У мене просто не куплять, якщо я підвищу ціни!
Рішення:
Не обов'язково підвищувати ціни"в лоб". Можна підвищити ціни, знизивши їх. Так, саме так. Обов'язково поділюся всіма секретами, розповім, як це робили ми в "шматочку щастя", і навчу вас робити так само
Проблема:
Страшно, що пропали випробувані і точно працюють способи реклами. Як бути?
Рішення:
Потрібно максимально швидко створити невеликий власний сайт, вийти у ВКонтакте і нагадати своїм покупцям про себе. Я не просто поділюся докладними покроковими інструкціями, як створити сайт і групу в ВК, але і дам формулювання, щоб ви знали, як делікатно нагадати про себе покупцям і не загубитися в захльостує їх лавині новин і змін

https://privatelink.de/?https://lanakaznovskaya.ru/sos

Угорі