Що нового?

Придбаний Як за 15 хвилин зрозуміти чи підходить вам чоловік чи ні (Ірина Павлова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 137 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чому так важливо вміти швидко визначати потрібних вам чоловіків?
Серед знайомих дівчат я багато разів спостерігала одну і ту ж картину:
Дівчина знайомиться з чоловіком. Він далеко не межа мрій, але, на перший погляд, цілком підходящий. Відносини з цим чоловіком починають розвиватися. А потім проходить пару місяців або років, дівчина в черговий раз дивиться на цього чоловіка, що лежить на дивані з черговою пляшкою пива, і в жаху вигукує:

"О Господи! Хто це? Невже я сама його вибрала? Про що я тільки думала? Чому не відшила вже після перших хвилин знайомства? Як дозволила відносинам з цим чоловіком зайти так далеко?"

Щоб не потрапити в таку ситуацію, вам потрібно навчитися швидко визначати особисті якості, потенціал чоловіка, а найголовніше – розуміти, ваш Це чоловік чи ні. Тому що найкраще, що ви можете зробити – це взагалі не витрачати час на тих чоловіків, які спочатку вам не підходять. Інакше ви даремно витратите свій час, нерви і внутрішню енергію. А щоб ви не допустили такої помилки, я записала даний Відео-курс.

що чекає на Вас у відеокурсі:
Складання портрета ідеального чоловіка

Ви дізнаєтеся, як задавати чоловікові потрібні вам питання і при цьому не перетворити перші хвилини знайомства в співбесіду або допит. Я розповім вам, як зрозуміти, який саме чоловік потрібен вам. І як розгледіти такого чоловіка в вашому новому знайомому. Ви зрозумієте, чи варто відразу питати про роботу і чим можна грамотно замінити цю тему. Разом ми розберемо, як задавати питання таким чином, щоб чоловік захотів на них відповісти.

Угорі