Як забезпечити собі і родині гідне фінансове майбутнє,не втрачати дорогоцінний час і гроші. Чи знаєте ви, що втрачаєте до 50% від свого реального доходу, інвестуючи з фінансовими компаніями і зберігаючи гроші в банках?
3 причини прийти на майстер-клас:
- майстер-клас містить прості і надійні стратегії пасивного інвестування в умовах нестабільності на фінансових ринках.
- ці стратегії практично завжди перевершують всі форми активного інвестування на тривалому проміжку часу.
- цей майстер-клас про те, як звичайні люди і власники бізнесу можуть стати забезпеченими, і при цьому вони не хочуть витрачати більше пари годин на місяць на інвестиції.
Роберт ролі-автор світового бестселера "рішення на мільйон доларів", інвестор-самоучка і одночасно геній, який просто і чесно розповідає про те, як працює фінансова індустрія і відкрито ділиться своїм досвідом з іншими. За свою роботу він отримав звання кращого бізнес-спікера в Європі в 2015 році. "Чому я проводжу ці заходи? Я втратив багато грошей, тому що довіряв своїм фінансовим консультантам і гуру. Це майже зламало мене, я мало не втратив свою сім'ю і здоров'я. І це історія багатьох. Кожен день я бачу, як мільйони працьовитих людей з усього світу добровільно йдуть на фінансову "бійню", навіть не підозрюючи про це. Багато звичайних інвесторів вважають, що їхні гроші працюють на них, але насправді вони працюють тільки на фінансову індустрію. І коли вони дізнаються про це, зазвичай вже занадто пізно. Потрібно зупинити це. І цей семінар-мій внесок у цю справу".