Що нового?

Придбаний Як залучити інвестиції (Аркадій Морейніс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 174
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я бізнес-ангел. Моя робота-Шукати перспективні проекти та інвестувати в них. Кожен день я спілкуюся з сотнями людей, вислуховую ідеї десятків проектів. Кожен день мені задають одне і те ж питання: "Як мені залучити інвестиції на свій проект ?". Відповідь на нього вимагає розуміння простих речей. На що саме потрібно просити гроші? На що дивиться інвестор, коли оцінює проект? На яких стадіях і під які завдання даються гроші? Навіщо це потрібно інвестору і як влаштовані відносини засновників проекту та інвестора? Під час лікнепу я відповім на ці та багато інших питань про те, як залучити інвестиції.

Не просто відеоуроки, а взаємне спілкування цей курс-не просто набір відео-уроків. Я буду розповідати про різні аспекти отримання інвестицій, а ви зможете задавати питання і отримувати відповіді.

як проходить навчання:
  1. відео-уроки можна переглядати скільки завгодно раз в будь-який зручний час.
  2. після перегляду кожного уроку Ви можете задавати питання, я буду на них відповідати.
  3. не всі уроки будуть доступні відразу. Після кожного уроку необхідно підтвердити, що вам все зрозуміло, або задати питання. Наступні уроки відкриваються тільки після перегляду попередніх.

Угорі