Я бізнес-ангел. Моя робота-Шукати перспективні проекти та інвестувати в них. Кожен день я спілкуюся з сотнями людей, вислуховую ідеї десятків проектів. Кожен день мені задають одне і те ж питання: "Як мені залучити інвестиції на свій проект ?". Відповідь на нього вимагає розуміння простих речей. На що саме потрібно просити гроші? На що дивиться інвестор, коли оцінює проект? На яких стадіях і під які завдання даються гроші? Навіщо це потрібно інвестору і як влаштовані відносини засновників проекту та інвестора? Під час лікнепу я відповім на ці та багато інших питань про те, як залучити інвестиції.
Не просто відеоуроки, а взаємне спілкування цей курс-не просто набір відео-уроків. Я буду розповідати про різні аспекти отримання інвестицій, а ви зможете задавати питання і отримувати відповіді.
як проходить навчання:
- відео-уроки можна переглядати скільки завгодно раз в будь-який зручний час.
- після перегляду кожного уроку Ви можете задавати питання, я буду на них відповідати.
- не всі уроки будуть доступні відразу. Після кожного уроку необхідно підтвердити, що вам все зрозуміло, або задати питання. Наступні уроки відкриваються тільки після перегляду попередніх.