Що нового?

Придбаний Як запустити блог в ВК, і продавати в ньому свої онлайн-курси або послуги (Олександр Іванищев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

цей продукт закриє всі твої питання від А до Я, і на виході ти отримаєш крутий блог, який буде продавати твій онлайн-продукти або послуги.
  1. як генерувати контент і запуски нескінченно довго? Техніка"Спіраль".
  2. Як знайти свою унікальність, щоб генерувати авторський контент? 2 моделі.
  3. Як почати блог з нуля, або оживити мертвий блог? Покроковий план.
  4. Як писати пости, щоб їх було цікаво читати? Розбір прикладів хороших постів.
  5. Як зробити крутий лід-магніт, щоб дешево залучати людей в блог?
  6. Як налаштувати сенлер для видачі лід-магніту людям?
  7. Як самостійно налаштувати таргет в ВК?
  8. Як провести безкоштовну консультацію, зрозуміти потреби аудиторії, і зробити крутий продукт?
  9. Як провести безкоштовну консультацію і продати на ній свої послуги?
  10. Як розігріти аудиторію перед продажем?
  11. Як написати продає лонгрід, і запустити продажу онлайн-курсу?
що буде в результаті, після того, як ти вивчиш матеріали?
  • ти будеш чітко розуміти, про що тобі потрібно писати, щоб контент запалював тебе і твою аудиторію.
  • ти будеш вміти писати на довгій дистанції, і у тебе ніколи не буде проблем з тим, що написати в своєму блозі?
  • ти будеш вміти писати цікаві пости, які будуть читатися легко, і залучати твоїх передплатників.
  • ти зробиш кілька лід-магнітів, за допомогою яких будеш залучати максимально гарячих і цільових людей в свою розсилку, яким буде легко продати твої продукти.
  • ти налаштуєш таргет, і запустиш рекламу без таргетолога.
  • ти навчишся спілкуватися зі своєю аудиторією, і будеш чітко виявляти їх потреби, навіть якщо людина сама не знає, чого він точно хоче.
  • ти навчишся робити такі продукти, які будуть бити чітко в серці твоєї ЦА, і які будуть дуже круто продаватися.
  • Якщо ти фахівець, то навчишся упаковувати свої послуги так, що у тебе більше ніколи не буде проблем з клієнтами.
  • ти будеш вміти писати круті лонгриди, за допомогою яких будеш продавати свої продукти без вебінарів і трансляцій.
Привіт друже мене звуть Олександр Іванищев, і в цій статті я розповім, як тобі швидко запустити свій блог в ВК, щоб почати продавати в ньому свої онлайн-курси або послуги.

У моєму блозі зараз всього 2000 передплатників, але вони вже принесли мені 922 714 рублів за 4 місяці, і це тільки початок.

Ти зможеш також. Читай цю статтю до кінця.

зараз 90% блогів в ВК мертві.
Людина заводить блог, намагається, щось пише, підливає таргет ... а активність в групі просто нульова. Ясна річ, що про продажі в цьому випадку мови і не йде.

Я теж був у такій ситуації, і 3 роки безуспішно колупав тему блогінгу в ВК.
У 2017 році я завів свій перший блог, який хотів використовувати для продажів послуг мого агентства інтернет-маркетингу. Тоді я був взагалі нульовий в цій темі, і природно, у мене нічого не вийшло.

У мене не було розуміння, що конкретно потрібно робити, я не розумів, що мені потрібно писати? Про що мені потрібно писати? Як писати?

Підсумок: активність проявляли тільки друзі і знайомі, які хотіли хоч якось мене підтримати.

У 2018 році я завів ще один блог, і стало трохи краще. Я навчився писати пости, залучати людей, але я не знав, як їх взагалі підводити до продажу?)

У підсумку: є лайки, є активність, але я так і не знайшов спосіб монетизувати аудиторію.

Що пропонувати людям? Курси? Або маркетингові послуги? Я не знав, з якого боку до цього піти.
У підсумку, я знову закинув блог.

як тільки я знайшов ідеальну формулу, я зробив продажів на 922 714 рублів за 4 місяці.
У квітні 2019 року я завів цей блог, в якому ти читаєш цю статтю. Пів року я експериментував з контентом, спілкувався з людьми, вів розсилку, і нічого не продавав.

У грудні 2019 року я запустив перший онлайн-курс, і зробив продажів 47 000 рублів. Тоді в блозі у мене було всього 500 передплатників.
У січні 2020 року я повторив запуск, і зробив продажів на 90 000 рублів.

У лютому 2020 року я зробив ще один продукт, зібрав міні-воронку, і почав продавати продукти на автоматі. Сумарно за 2 місяці міні-воронки + холодний таргет принесли мені 534 877 рублів і нових передплатників в блог.

Також, за весь цей час продав послуг на 250 000 рублів. Я не робив акцент на послугах. У мене навіть немає їх у товарах. При цьому люди писали в личку, і просили їм допомогти.

ти теж зможеш робити такі результати, навіть якщо в твоєму блозі всього кілька сотень передплатників.
Мій підхід до ведення блогу і продажу працює не тільки у мене.

Паралельно з розвитком свого блогу, я допомагав Артему Семушеву налагодити продажі в блозі, і ми теж отримали хороший результат.

У Артема Сервісні центри по ремонту телефонів в Красноярську, і у нього вже був невеликий блог, в якому він намагався якось монетизувати свій досвід.

На момент старту роботи в блозі були в основному боті, і кілька сотень живих передплатників. За 2 місяці роботи ми прокачали блог до 1000 передплатників, і сумарно зробили продажів його продуктів на 218 300 рублів.

у чому суть мого підходу, і чому він працює абсолютно в будь-якій ніші?
Я не люблю ускладнювати. Будь-які складні і заплутані схеми завжди будуть працювати гірше, ніж прості. Чим простіше, тим краще.

Ти готовий дізнатися "секрет успішного успіху"?)

Ось він:

"Я роблю продукти під потреби людей".
Весь. Це основа. Фундамент.

Я не придумую продукти з голови. Я не намагаюся продати курс, який я придумав сам.

Всі мої продукти народжуються в результаті інсайтів, які я отримую, коли спілкуюся з людьми в блозі.
Я дуже багато часу витрачаю на особисте спілкування. Мені завжди важливо зрозуміти реальну проблему людини, і як тільки я бачу, що проблема носить масовий характер, я готую продукт, який вирішує цю проблему.

Коли продукт готовий, я спочатку роблю запуск на аудиторію блогу, і після цього підключаю таргет на холодну аудиторію, щоб масштабувати результати.

В результаті запуску на холодну аудиторію, у мене збільшується кількість людей в розсилці і блозі, і я починаю все спочатку:

Спілкування-виявлення потреб-Підготовка продукту-Запуск.
За цією схемою можна йти нескінченно довго, і вона буде працювати завжди безвідмовно, як автомат калашникова.

як застосувати схему на практиці?
По факту, у тебе є всього 3 варіанти:

Варіант №1: ти можеш нічого не робити, і продовжувати чекати слушного моменту. Якщо чесно, я не розумію таких людей, які чекають ідеального моменту для старту. Не розумію, коли мені кажуть: "А раптом у мене не вийде?" …

Хз, друже. Я не знаю, як закрити твоє заперечення. Так, напевно у тебе зараз нічого не вийде, і тобі краще почекати слушного моменту.

Варіант № 2: Ти можеш піти своїм шляхом, і розбиратися у всьому самостійно. Я робив саме так, і у мене пішло на це дуже багато часу.

Якби в 2017 році хтось дав мені мою схему, то зараз би у мене було вже кілька сотень тисяч передплатників, і мішок з грошима, який я зберігав би на третьому поверсі свого заміського будинку, який би я купив без іпотеки на гроші з блогу

Варіант № 3: піти разом зі мною, і отримати весь мій досвід, який я упакував у своєму онлайн-курсі "БЛОГ".
https://privatelink.de/?https://vk.com/@edtech.marketing-kak-zapustit-blog-v-vk-i-prodavat-v-nem-svoi-onlain-kursy-il

Угорі