The How to Begin Course
Автор: Michael Bungay Stanier
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 9 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2025
The How to Begin Course (Michael Bungay Stanier)
Привіт, мене звуть Майкл Банджі Станьє, і я ваш тренер і керівник групи підтримки на курсі "як почати".
У цьому курсі ви знайдете процес, який тисячі людей використовували для досягнення важливих цілей та зміни свого життя. Цей процес розбитий на серію доступних вправ, які я навчаю вас у коротких відео.
Ви приносите з собою все, що намагаєтеся зробити або змінити, а курс "з чого почати" допомагає зробити це більш дієвим і приємним, і, швидше за все, це буде те, чого ви дійсно хочете, і чого ви будете дотримуватися.
Я підготував цей курс для вас, якщо:
Ось до чого ви отримаєте довічний доступ в рамках цього курсу для самостійної роботи:
Серія невеликих відеороликів, в яких вас покроково навчають процесу "як почати" (з підписами і коротким викладом, з завантажуваними розшифровками і робочими таблицями)
8 демонстраційних відеороликів про те, як людей навчають процесу "як почати".
Додаткові тренінги на вимогу студентів для підтримки вашої роботи, які включають:
247 $
Автор: Michael Bungay Stanier
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 9 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2025
The How to Begin Course (Michael Bungay Stanier)
Привіт, мене звуть Майкл Банджі Станьє, і я ваш тренер і керівник групи підтримки на курсі "як почати".
У цьому курсі ви знайдете процес, який тисячі людей використовували для досягнення важливих цілей та зміни свого життя. Цей процес розбитий на серію доступних вправ, які я навчаю вас у коротких відео.
Ви приносите з собою все, що намагаєтеся зробити або змінити, а курс "з чого почати" допомагає зробити це більш дієвим і приємним, і, швидше за все, це буде те, чого ви дійсно хочете, і чого ви будете дотримуватися.
Я підготував цей курс для вас, якщо:
- Ви беретеся за новий захоплюючий проект, наприклад, пишете книгу або починаєте бізнес. І вам потрібен чіткий і впевнений процес просування вперед. Або …
- Ви тренер або лідер, відданий коучинговій цікавості. І ви шукаєте нові інструменти, щоб розкрити все найкраще в собі і в тих, з ким працюєте. Або …
- У вас завжди було щось у списку справ. Вам потрібна допомога, щоб повністю присвятити себе цьому і включити це у своє повноцінне життя, щоб не перевантажуватися. Або …
- Ви відчуваєте себе застряглими, незадоволеними або трохи нудними. Ви знаєте, що хочете чогось іншого чи чогось більшого, і вам потрібна допомога, щоб зрозуміти, що це таке. Або …
- У вас перехідний період. Необхідно зробити вибір щодо того, куди направити свій час і енергію в наступний раз, і вам потрібні інструменти, які допоможуть вам зробити цей вибір і відчувати себе при цьому добре. Або …
- Ви працюєте над чимось важливим, але це зупинилося. Вам потрібна допомога в перезапуску та підготовці до того моменту, коли життя знову спробує зупинити цей проект.
Ось до чого ви отримаєте довічний доступ в рамках цього курсу для самостійної роботи:
Серія невеликих відеороликів, в яких вас покроково навчають процесу "як почати" (з підписами і коротким викладом, з завантажуваними розшифровками і робочими таблицями)
8 демонстраційних відеороликів про те, як людей навчають процесу "як почати".
Додаткові тренінги на вимогу студентів для підтримки вашої роботи, які включають:
- Як справлятися з перевантаженнями
- Як боротися з невпевненістю в собі
- Як звертатися за допомогою
- Спільнота учнів, з якою можна спілкуватися в коментарях, і підтримку Team MBS
247 $
https://www.mbs.works/how-to-begin-book-course/