Що нового?

Придбаний Як заробити 1 000 000р. на фондовому ринку, інвестуючи від 2000р.? Тариф "Трамп" (bodry_investor)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2170 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Панове! Писати нудне вступ не хочу! Відразу до суті: у нашого навчання 2 Цілі:
  1. зробити вас фінансово грамотною людиною
  2. заробити ваш перший 1 000 000р на біржі!
навіть якщо ви отримуєте 40 тис.рублів або менше. Навіть якщо готові інвестувати всього кілька тисяч на місяць. Навіть якщо у вас рівно 0,00% знань у сфері інвестування з 100%. Навіть якщо ви боїтеся, що на біржі можна "все втратити" і скоро трапиться "загальний крах". Навіть якщо все виглядає складно і недружелюбно!

навчання все одно вам підходить - Я його розробив спеціально для новачків і власників невеликих бюджетів!
Мета №2 звучить якось нереалістично? Я благаю: мільйон - не мільярд, і я не стверджую, що ви заробите його через 6 місяців: я не Кіт Базиліо, і ми не на полі Чудес монетки закопуємо, а навчаємося інвестиціям, але можу заявити:

якщо ви вивчите всі уроки і виконаєте домашні завдання, з вами трапляться 3 речі:
  1. ви повністю розберетеся в пристрої фондового ринку
  2. ви до кінця життя зміните своє ставлення до грошей і навчитеся ними управляти
  3. у вас з'явиться покроковий план: які суми, в які папери, і як довго потрібно вкладати, щоб заробити заповітний мільйон? (або 2, 3, 4, 10 млн - залежить від цілей)
причому не я складу вам план, панове! Ви самі освоїте цей безцінний навик і складете план! І зможете скласти його для своїх дітей, батьків, друзів — для кого завгодно, тому що ця навичка залишиться на все життя.

Як буде проходити навчання?
У нас4 блоку, які складаються з 8 відеоуроків, де я розповідаю (і показую на слайдах) про інвестиції. В кінці кожного уроку-домашнє завдання, яке ви мені відправляєте, я його перевіряю і даю зворотний зв'язок.

Уроки публікуються в закритому каналі. Виходять по черзі (а не відразу вся гора), у вас буде 2-3 дні на вивчення кожного і виконання домашки. Виконання домашнього завдання займає 15-30 хвилин. Завдання добровільні-якщо не виконаєте, то все одно отримаєте наступний урок, але я вкрай рекомендую виконувати їх все.

програма курсу:

перший блок. Фінансова грамотність
  • Урок №1: Основи фінансової грамотності
  • Урок №2: пристрій фінансового ринку
другий блок: Основи інвестування
  • Урок № 3: фундаментальний і технічний аналіз
  • Урок № 4: перший крок в інвестуванні
третій блок: інвестиційні інструменти
  • Урок № 5: облігації
  • Урок № 6: акції
  • Урок № 7: криптовалюта
четвертий блок: Інвестиційні стратегії
- Урок № 8: Вибір інвестиційної стратегії

розповім про кожен урок докладно:

Урок №1: Фінансова грамотність

Мета уроку:
Стати фінансово грамотніше 99% населення своєї країни

що буде на уроці:
  • Скоротимо витрати на 15-50% (навіть якщо здається, що далі нікуди)
  • Вивчимо принципи і фішки "розумної економії"
  • Проаналізуємо свій стан: чому завжди " не вистачає грошей?"
  • Подивимося в майбутнє: "як буде виглядати мій гаманець через 10 років?"
  • "Хочу машину!"ГРАМОТНО ставимо фінансові цілі, відрізняємо їх від "хотілок", виставляємо терміни (виходячи з доходу), і оцінюємо ступінь потрібності або непотрібності цієї покупки - Навчимося вести бюджет, щоб фраза"куди йдуть гроші?!" більше в житті не з'являлася
  • Подушка безпеки і відкладання: як грамотно збирати гроші, і при цьому не перейти на гречку з водою?
  • Чому можна і потрібно іноді дозволяти собі дорогі речі?
І багато іншого!

Підсумок уроку:
Ви навчилися фінансовій гігієні. Тепер ви не будете збирати за принципом " ну, я відкладаю-нехай лежать!"Ви позбудетеся від непотрібних витрат. Дізнаєтеся масу фішок "розумної економії" -як економити на кешбеках, ІНВЕСТ-скарбничках, знижках і про багато іншого!

Урок №2: пристрій фінансового ринку

Мета уроку:
Ви зможете дивитися канал РБК і розуміти його так само добре, як якщо б це була передача "Пусть говорят"=)

що буде на уроці:
  • Чому Фондовий ринок-найбезпечніше місце для ваших грошей?
  • Чому банківський вклад або матрац - погане місце для зберігання заощаджень?
  • Говоримо про ETF-фонди
  • Чому страх " боюся, що це все міхур і він скоро завалиться!"у інвестора викликає лише поблажливу посмішку?
  • Як перестати боятися біржі?
  • Чому в Росії бояться інвестувати навіть вчені професори, А в США цінні папери купують звичайні домогосподарки і чорнороби (і заробляють на цьому)?
Підсумок уроку:
Ви зрозумієте, як працює фондовий ринок, і освоїте "складну-страшну-жахливу" термінологію інвесторів.

Урок №3: технічний і фундаментальний аналіз
шукаємо компанію-РАКЕТУ, яка злетить на 100% + за рік

Мета уроку:
Навчитися передбачати зростання або падіння активу, а також оптимальну точку входу.

що буде на уроці:
  • Основи аналізу
  • Навчимося відповідати на питання:
  • Чи варто купувати цей папір зараз?
  • за якою ціною Я буду готовий її купити?
  • вона буде рости? Або падати?
  • в який момент її продати?
  • Папір переоцінена? Або недооцінена?
  • Що робити з активами, які я купив до навчання?
Підсумок уроку:
Ви зрозумієте, з яких причин папери дорожчають (або дешевшають). Відчуття "там все складно, ні фіга не зрозуміло" - піде!

урок № 4: починаємо інвестувати

Мета уроку:
Вибрати брокера і дізнатися про найнадійніший в світі метод інвестування, який рекомендує Уоррен Баффет!

що буде на уроці:
  • Вибираємо брокера
  • Я живу не в Росії: як відкрити брокерський рахунок?
  • Вчимося купувати і продавати цінні папери
  • Дізнаємося про індексне інвестування (найбезпечніший метод)
  • Отримуємо ТОП-5 стабільних індексів, в які можна інвестувати прямо зараз
  • Чому бінарні опціони і торгівля на Forex-це найкращий спосіб втратити всі свої гроші?
Підсумок уроку:
Ви вибрали брокера: знаєте, де і як купувати акції. Навчаєтеся найнадійнішою стратегії інвестування в світі, де ризик щось втратити становить близько 0,001%

Урок №5: облігації

Мета уроку:
Зрозуміти, як вийти на пасивний дохід, і як інвестори заробляють по 150 000 в місяць, БУКВАЛЬНО нічого не роблячи

що буде на уроці:
  • Що таке облігація? Що таке дивіденди (вони ж - "відсотки")?
  • Скільки потрібно вкласти, щоб жити на"відсотки"?
  • Що таке "складний відсоток" і як він зробить вас багатим?
  • "Фішечки", які розженуть складний відсоток на повну котушку
  • Як відрізнити хорошу облігацію від поганої? Розбираємо тонкощі.
  • Скільки їх купити? На який термін? Коли продавати?
  • Мій особистий ТОП-10 облігацій, які відразу ж почнуть приносити дохід
Підсумок уроку:
Ви прорахуєте, коли зможете вийти на пасивний дохід, скільки для цього потрібно вкласти, і як не обпектися при покупці облігацій (а обпектися нескладно).

Урок №6: акції
шукаємо нову Tesla: як знайти компанію, яка виросте в 13 разів за пару років?

Мета уроку:
Дізнатися ВСЕ про покупку і продаж акцій!

що буде на уроці:
  • На що звертати увагу при купівлі акцій?
  • Ознаки завідомо збиткового паперу
  • Як визначити "точку входу"?
  • Коли продавати?
  • Як знайти компанію з потенціалом потужного зростання?
— Як купувати акції в долгосрок/среднесрок/краткосрок?
- Мій Топ-10 недорогих акцій, які я сам зараз купую

Підсумок уроку:
Ви вивчили "звички" акцій: знаєте, чому вони ростуть, і чому падають. Знаєте, за якими критеріями вибирати акції.

Урок №7: Криптовалюта
" чому я не купив біткоіни в 2012р?"- як як працювати з криптою сьогодні, щоб через 10 років не ревіти про втрачені мільйони.

що буде на уроці:
  • Найнадійніший спосіб роботи з криптовалютою
  • Ризикований спосіб роботи з криптовалюта (трохи про кріптотрейдинг)
  • Як знайти монету, яка виросте на 17 000% за рік (на прикладі Theta)
  • Чи купувати біткоіни сьогодні?
  • Що робити, якщо крипта стрибає вгору-вниз? Продавати? Купувати? Сидіти і чекати?
  • ТОП-10 криптовалют з мого портфеля
Підсумок уроку:
Ви вмієте працювати з криптовалютой. Знаєте, які монети можна купити вже сьогодні, а які краще продати. Знаєте, як убезпечити себе від диких стрибків крипти туди-сюди. І, можливо, одна з цих монет зробить вас мультимільйонером=)

Урок №8: стратегії інвестування

Мета уроку:
Відповісти на питання: " яку стратегію вибрати особисто мені, щоб заробити свій перший мільйон?"

що буде на уроці:
  • Оподаткування! Дізнаємося, як платити податки
  • Все про диверсифікацію: як легко скласти збалансований портфель?
  • Обговорюємо активні та пасивні інвестиції
  • Обговорюємо короткострокову, середньострокову і довгострокову стратегії. Плюси і мінуси
  • Визначаємо ваші потреби, цілі та завдання
  • Визначаємо вам темперамент
https://privatelink.de/?https://teletype.in/@bodry_investor/yUFpqVOP4HF

Угорі