3 способи заробити на настільних онлайн іграх:
Спосіб №1 (простий)
Найпростіший, не вимагає ніяких підготовчих операцій. Заходьте на сайт playstol.com реєструєтеся, вибираєте гру, вибираєте суперника, робите ставку і якщо виграєте отримуєте в два рази більше ніж поставили. І, використовуючи миттєві виплати виводите гроші. Просто, швидко і ризиковано. Все залежить від вас. Від правильного ходу від обраної тактики в кінці кінців від вашого вміння грати.
Спосіб № 2 (ризикований)
Спосіб менш ризикований. На тому ж сайті отримуєте реферальне посилання в розділі "Запросити друга" і даєте її другу. Якщо ваш друг по ній зареєструвався, і щось виграв-Ви отримуєте відсоток від його виграшу на свій особистий рахунок, і точно так - же можете вивести гроші. Але що робити, якщо ваші друзі не вміють грати або не хочуть грати на гроші? Шукати інших людей, які вміють грати і не проти на цьому заробити. Але де їх знайти? Поки залишу відповідь на це питання відкритим. і перейду до третього способу.
Спосіб № 3 (адміністратор)
Третій спосіб заробити на онлайн іграх-створити свій сайт з настільними іграми на гроші і отримувати прибуток у вигляді комісії від транзакцій ваших користувачів. Playstol.com - це мій сайт, який я зареєстрував 10 днів тому. І він вже приніс мені майже 10 т.р. причому ця сума щоденного заробітку продовжує зростати з кожним днем. Хоча останні 5 днів я вобще не торкався ні до нього, ні до його реклами або просування.
Вся справа в тому, що я знаю як і знаю де знайти людей, які вміють грати в настільні ігри, і хочуть пограти на гроші. Так само, важливу роль відіграє реферальная система. Користувачі мого сайту, отримують винагороду за те, що запрошують нових користувачів. Це як ланцюгова реакція, або сарафанне радіо. Нові користувачі так само починає запрошувати людей на сайт використовуючи реферальне посилання, за що теж отримують відсотки з тієї суми яку виграють їх реферали
Я пропоную вам створити
Свій САЙТ настільних ігор на гроші
за три дні.
Це графік прибутку з власного сайту який я відкрив 10 днів тому. останні 5 днів я їм взагалі не займався. Мій прибуток збільшується щодня, тому що людям подобається вигравати гроші за рахунок інтелекту і вони кличуть друзів.
Скільки я отримаю?
За статистикою, один активний гравець приносить 12.5 $ в місяць. Це приблизно 450 рублів.
Зрозуміло, хтось грає більше хтось менше, і з першого Ви отримаєте скажімо 600 рублів, а з іншого тільки 300 рублів. В середньому 600+300=900, 900/2=450.
При цьому, середня тривалість активної гри - 14 місяців. Так само, хтось пограє в доміно 4 місяці, а хтось буде грати 2 роки в нарди. В середньому ми отримаємо, що актина гра ведеться
4 місяці + 24 місяці (2 роки) = 28 місяців. 28/2= 14 місяців. Отже, якщо активний гравець приносить по 450 рублів на місяць, а грає вона 14 місяців, то він принесе вам 6300 рублів. А якщо гравців буде 1000 ? 6300 * 1000= 6 300 000 рублів!
Які потрібні початкові знання?
Якщо ви думаєте, що вам буде потрібно за три вивчити мови програмування або верстки сайтів, щоб у вас був сайт настільні ігор, то ви помиляєтеся. Вам необхідно тільки вміти користуватися комп'ютером, а той факт, що ви читаєте мою сторінку, вже говорить про те, що у вас є комп'ютер і ви вмієте ним користуватися!
Скільки займе часу?
Весь процес створення сайту настільних ігор на гроші, в сумі за часом, не займе більше 5-7 годин. Однак, деякі кроки (наприклад авотоматическая обробка даних сервером) зажадають від вас простого очікування 5-20 годин, під час яких ви зможете займатися своїми справами. Після створення і налаштування сайту, Вам потрібно буде лише знайти для нього гравців або поставити пошук на автопілот.
Як знайти гравців для сайту?
У відеокурсі я описав як платні, так і безкоштовні способи пошуку гравців. Причому люди, серед яких ви будете рекламувати сайт, це 100% ваша цільова аудиторія. Хто нам потрібен? Нам потрібні люди вміють грати в настільні ігри і бажають грати на гроші або які не проти спробувати.
Я покажу де знайти гравцівдля вашого сайту настільних ігор, і покажу як це зробити зовсім без вкладень, і як це зробити з мінімальними витратами. Так-же, не забуваємо про реферальную систему! ваші користувачі будуть самі шукати нових гравців для вашого сайту створюючи ефект "сарафанного радіо".
вам не потрібно:
- створювати сайт в ручну
- думати " де взяти гравців?"
- займатися налаштуванням прийому платежів
- наймати персонал
- приймати оплату вручну
- писати скрипти
- підключати сервіси оплати
- займатися тех. підтримкою