Я хочу розповісти тобі про серію моїх майстер-класів, яку я назвав "Пекельна кухня". Про що вони в цілому? Ми будемо говорити про той досвід, який я придбав в продажах, розвитку бізнесу, обговоримо всі вчинені мною помилки ціною в мільйони доларів, і поговоримо про стратегії, завдяки яким я заробив набагато більше.
для кого вони? для всіх, хто займається розвитком бізнесу. Для тих, хто хоче рости і розвиватися – і як профі, і як бізнесмен. Якщо твій бізнес працює на моделі "у мене все добре, мені нічого не треба" — він не для тебе. Чесно. Я буду вести вечори щиро, з прикладами, на підставі мого досвіду, і відповідями на всі ваші запитання по темі.
- хочеш навчитися заробляти так, як це робить Філіп Богачов?
- хочеш зрозуміти, які ключові дії впливають на прибуток?
- Які кроки потрібно зробити, щоб проект виявився вдалим?
- Як знайти людей і можливості реалізувати твою ідею?
- хочеш отримати конкретні приклади запуску прибуткових проектів?
- зрозуміти в чому різниця між тим, що робиш ти і тим, що робить Філіп?
- отримати чесні відповіді на незручні питання?
майстер клас №1:
Перший вечір ми присвятимо тому, як я вперше масово продав записи свого тренінгу. На сто тисяч доларів з першої спроби — при цьому я не вчився інфобізнесу, у мене не було бази емейлів, я не робив лендінгів – я взагалі працював з натхнення.
Чим цей вечір буде тобі корисний?
Другий вечір у нас буде ще цікавіше. Я розповім, як проект РМЕС/Мцпір почав виходити на ринок Росії і СНД, а потім Європи і світу. Як ми осягали на своєму досвіді делегування повноважень, як працювали з людьми, які речі стали для мене непорушним законом роботи, що допомогло нам стати найбільшою в світі мережею в сфері навчання пікапу і практичної психології.
Третій вечір - сама м'якотка. Я розповім, як я будував свій бренд — ім'я, якому довіряють сотні тисяч людей. По кроках і на прикладах.
І четвертий вечір-контрольний удар в голову! Квінтесенція Пекельної кухні! Найкраще, що у мене для тебе є в форматі майстер-класу! Цей вечір - про те, як заробляти гроші завжди.
Перший вечір ми присвятимо тому, як я вперше масово продав записи свого тренінгу. На сто тисяч доларів з першої спроби — при цьому я не вчився інфобізнесу, у мене не було бази емейлів, я не робив лендінгів – я взагалі працював з натхнення.
- ти навчишся моделі підігріву інтересу.
- П'ятишагова модель продажів.
- модель proof of life.
- Як продавати через соціальні мережі без бекграунду. У мене не було CRM, платіжної системи, я обробляв платежі вручну, я робив цей проект від і до.
Другий вечір у нас буде ще цікавіше. Я розповім, як проект РМЕС/Мцпір почав виходити на ринок Росії і СНД, а потім Європи і світу. Як ми осягали на своєму досвіді делегування повноважень, як працювали з людьми, які речі стали для мене непорушним законом роботи, що допомогло нам стати найбільшою в світі мережею в сфері навчання пікапу і практичної психології.
- ти зрозумієш, як можна будувати мережу в своїй компанії по всьому світу. Ми це зробили, вклавши одиниці тисяч доларів на розвиток.
- дізнаєшся, які стратегії поведінки допомагають уникати великих фінансових провалів і розчарувань в людях.
- дізнаєшся базові основи делегування та просування.
- отримаєш дуже масштабовану модель – або на рівні країн, або на рівні районів міста.
Третій вечір - сама м'якотка. Я розповім, як я будував свій бренд — ім'я, якому довіряють сотні тисяч людей. По кроках і на прикладах.
- ти дізнаєшся модель побудови бренду, який робить тебе лідером ринку.
- дізнаєшся, як стати експертом для ЗМІ, не витративши ні копійки на платні публікації.
- зрозумієш, як цю модель вбудувати собі. Я її вбудовував іншим людям-у мене є знайомі, які отримали по кілька десятків ефірів на ТБ, наприклад.
- розуміння, як стати експертом і лідером ринку за пару годин на тиждень. Ну не за місяць, звичайно-за кілька.
І четвертий вечір-контрольний удар в голову! Квінтесенція Пекельної кухні! Найкраще, що у мене для тебе є в форматі майстер-класу! Цей вечір - про те, як заробляти гроші завжди.
- чим цей вечір буде тобі корисний?
- Як бути впевненим, що у тебе буде на хліб з маслом в будь-яку кризу.
- Як побудувати компанію, яка працює автономно і годує тебе і твою сім'ю.
- як конкурувати, якщо у тебе мало грошей – партизанський маркетинг, плече ефективності одне до ста.
- Як знаходити нестандартні рішення, які твоїх клієнтів валять у захват, а конкурентів в жах.
- які десять навичок завжди забезпечать вас грошима.