Що нового?

Набір учасників Як заробити на 3D-принтері (Кевін Волос)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 401 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

How to Make Money With Your 3D Printer

Як заробити на 3D-принтері Почніть заробляти гроші за допомогою 3D-друку!
З найвищим рейтингом
Рейтинг: 4,8 з 54,8 (18 оцінок)
Студентів: 129
Автори: Kevin Volo
Останнє оновлення: 2/2021
Англійська
Англійська [авто]
відео з перекладом

чому ви навчитеся

• Як заробити гроші за допомогою 3D-друку
  • Які типи 3D-принтерів підходять вам найкраще

вимоги
  • готові вчитися.
опис
Ви хочете дізнатися, як заробляти гроші на 3D-принтері? Тоді цей курс для вас!

В даний час у мене є успішний канал YouTube з тисячами абонентів, а також успішний веб-сайт і магазин Etsy, де я продаю сотні доларів на місяць у вигляді 3D-файлів і фізичних роздруківок. Я люблю 3D-друк і ділюся своїми знаннями на своєму каналі YouTube і на подібних курсах. Ось чому я створив цей курс, щоб показати таким ентузіастам 3D-принтерів, як ви, як можна почати заробляти гроші за допомогою свого хобі.

У цьому курсі ми розглянемо 7 способів заробітку на 3D-принтері. Вивчивши основи, я поділюся подробицями про мої власні потоки доходів і покажу, скільки коштують мої файли для комісійних і друку, і як ці витрати впливають на продажну ціну.

Потім ми розглянемо 3 тематичних дослідження інших успішних виробників, які використовують свої 3d-принтери для заробітку, і я розповім про деталі того, як вони друкують і оцінюють свою продукцію.

Ми також розглянемо такі теми, як найкращий принтер для вашої конкретної бізнес-ідеї та які витрати пов'язані з різними принтерами та їх витратними матеріалами.

Це був дійсно цікавий курс для створення, і я доклав усіх зусиль, щоб включити в нього багато цінного контенту, який допоможе вам у реалізації вашої бізнес-ідеї. Якщо ви хочете дізнатися, як заробляти гроші на 3D-принтері, розгляньте цей курс. Спасибі!

для кого цей курс:

Студенти середнього та просунутого рівнів, яким цікаво заробляти гроші за допомогою свого 3D-принтера.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/how-to-make-money-with-your-3d-printer/#instructor-1

Угорі