Що нового?

Придбаний Як заробити на відео в Facebook (Ярослав Щербак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2868 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 175.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
прихований вміст для користувачів Alister, Айгога, Homer, vintra, Дайнеріс, Двалін, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...
друзі всім привіт як і обіцяв я запускаю курс по монетизації відео facebook переходимо по ссилочку і реєструємося. Десь з тиждень тестував різні платформи і це більше мені підійшла по функціоналу.

Бачу курс більше форматі школи. Це не буде одноразовий курс, що Ви отримали якусь інформацію і все, немає. Я буду доповнювати його постійно чимось новеньким. Для новачків поки інформації ніякої немає. Тобто якщо ви взагалі в фейсбуці не працювали, то базової інформації поки не буде. Можливо через тиждень, через дві я її додам. Тобто буде інформація як працювати з акаунтами, як створювати сторінки, як створювати групи, навіть буде інформація як розвивати групи. Я починав з цього

Я буду ділитися як її розвивати. Групи це досить-таки сильний зараз інструмент в фейсбуці що вже є-в кінці відео ви можете переглянути буде екран я зробив скрін екрану до інформації вже доданий щось. Ще в процесі наповнення але протягом тижня я додам що є. Є вже інформація як підключити сторінку до монетизації. Навіть є вона російськомовна, як включати російськомовній сторінці. Є інформація як прискорено проходити модерацію відео, тому що зараз термін модерації відео до 6 днів займають. Як монетизувати російськомовні відео треба їх можна монетизувати і для російськомовної аудиторії цей контент більш прийнятним, вони діляться в групах. Так як краще заходить набагато. Ми протягом року монетизуємо російськомовні відео.

Що ще є? Є інформація як швидко, дешево створити рекламу, створити сторінку і підключити на модерацію, тобто це більше робота з рекламою. Я покажу які налаштування я використовую. Нам по суті не потрібна там супер аудиторія. Нам потрібно швиденько створити сторінку з десяти тисячам передплатника і підключити. Я показував як це все робиться. Інформація по роботі з акаунтами і з групами і сітками. Тобто у вас сітка як безпечно нишпорити. Щоб нишпорити відео-контент Запускаю онлайн школу з монетизації відео в фейсбук.

Для кого курс:

• для тих у кого є свої канали в Ютуб, але немає монетизації в фейбуці
  • для авторів відео-для власників сторінок/груп у Фейсбук
  • для бажаючих навчитися заробляти в Фейсбуці на відео контенті
https://privatelink.de/?https://moneymakers.zenclass.ru/public/school

Угорі