найчастіше мені задають саме це питання. Про те, як пробачити і прийняти свої батьків, як перестати повторювати їх долю, як вирватися з родової зумовленості, як не передати все це своїм дітям.
Коли на семінарі йдеться про батьків, це завжди має потужні наслідки. Багато питань, багато емоцій, сліз і переживань.
тому я вирішила всі ці питання винести окремо. Давайте саме тут поговоримо про те
Я пропоную вам перемогти долю. Як би це голосно не звучало. Але карму можна і потрібно подолати. Для цього потрібно величезне бажання і велика
і перший крок ви зможете зробити на цьому тренінгу.
Бажання у більшості з нас є. А внутрішню роботу ми і проведемо за 21 день тренінгу.
Відразу скажу, що чарівної пігулки, коли все пройде само, не буде. Вам потрібно буде прикладати багато зусиль для досягнення результату. Я не зможу вести кожну з вас за руку. Найчастіше це і не потрібно.
Я буду показувати вам напрямок, куди варто йти, як працювати з усім, що ви виявляєте. Саме для цього придумані вправи, медитації, лекційні матеріали даного курсу.
План тренінгу
Коли на семінарі йдеться про батьків, це завжди має потужні наслідки. Багато питань, багато емоцій, сліз і переживань.
тому я вирішила всі ці питання винести окремо. Давайте саме тут поговоримо про те
- Як пробачити і прийняти своїх батьків
- як зцілити внутрішню дитину
- Як зробити щасливою свою маму
- як вирватися з кола батьківських очікувань
- Як побачити закономірності в своєму роду
- як не повторити долю мами чи бабусі
- Як не заплутатися, тікаючи від повторень долі
- Як знайти коріння нескінченних фінансових труднощів
- Як почати жити своїм життям
- Як знайти своє місце в цьому світі
- Як знайти свою улюблену справу
- Як зустріти свого чоловіка, а не повторити мамин вибір
- Як перестати боятися великих грошей
Я пропоную вам перемогти долю. Як би це голосно не звучало. Але карму можна і потрібно подолати. Для цього потрібно величезне бажання і велика
і перший крок ви зможете зробити на цьому тренінгу.
Бажання у більшості з нас є. А внутрішню роботу ми і проведемо за 21 день тренінгу.
Відразу скажу, що чарівної пігулки, коли все пройде само, не буде. Вам потрібно буде прикладати багато зусиль для досягнення результату. Я не зможу вести кожну з вас за руку. Найчастіше це і не потрібно.
Я буду показувати вам напрямок, куди варто йти, як працювати з усім, що ви виявляєте. Саме для цього придумані вправи, медитації, лекційні матеріали даного курсу.
План тренінгу
- Закон приналежності
- Закон ієрархії
- Закон течії енергії
- Баланс між "брати і давати"
- наші стосунки з мамою
- наші стосунки з татом
- сценарії відносин з братами і сестрами
- Медитація по роботі з батьками-і зцілення внутрішньої дитини
- Медитація по роботі з родовими сценаріями
- наші минулі відносини
- Медитація відпускання минулих відносин