Можна навіть не вставати з дивана! Розповімо і покажемо:
- звідки береться лінь
- Як доводити розпочате до кінця
- хто і коли має право лінуватися-і це нормально
- Що робити, якщо"не хочу, не можу, не буду, але треба"
- Як взяти лінь і нудьгу під контроль без шантажу і нотацій
нейропсихологи, нейрофізіолог, логопед, психологи, педагоги
- зручна онлайн-майданчик: можна дивитися і читати зі смартфона і комп'ютера
- прямі ефіри, статті, Вправи
- зворотній зв'язок від експертів
У вас будуть:
- чек-листи і шпаргалки від експертів, які швидко нагадають, як перемогти Лінь
- практики і вправи, які швидко повертають в момент і скасовують лінь
- адекватні пояснення, чому діти лінуються і як дорослим допомогти їм
- звідки береться лінь і куди пропадає мотивація : розберемося в причинах ліні, "заглянемо" в мозок ледачого людини. На пальцях пояснимо, як щоденні звички і звичайні слова роблять дитину ледачим.
- харчування і лінь : розповімо, які продукти крадуть життєву енергію і перетворюють людей в ледачих морських котиків. Пояснимо, що б такого корисного з'їсти і чим запити, щоб в життя повернулися фарби.
- чому діти бояться складнощів і пасують перед невдачами: про тих, хто боїться пробувати і заздалегідь вірить в провал. Поговоримо, як в цих ситуаціях вести себе батькам, щоб не перегнути палицю і дати дитині потрібний стимул.
- як навчити дитину планувати, ставити цілі... і домагатися їх. Треба робити" домашку " – сів і зробив. Цьому можна навчитися!
- чому в школі нудно: поговоримо про це з нейропсихологом і шкільним учителем. Будемо шукати рішення для тих, кому міняти школу – не варіант.
- Проблема або "характер такий" : поставимо питання фізіологам, як зрозуміти різницю між "проблемної лінню" і особливостями темпераменту.
- вправи : нейропсихологи і тренери покажуть, як впоратися з нападами ліні, втоми.
- рекомендації : як навчити дитину придумувати собі заняття, як підтримати самооцінку ледаря і не дати йому скотитися в депресію, як повернути втрачений за літо інтерес до навчання.
https://privatelink.de/?https://kakzdorovo.online/nm/