якщо ви бували на моїх онлайн-заходах, то знаєте, що записи Я даю на дуже обмежений термін. Часто не більше доби.
Але цього разу я вирішив зробити виняток.
Враховуючи складний час і моє бажання допомогти якомога більшій кількості людей, я вирішив дати можливість купити записи мого онлайн-інтенсиву"як змусити Instagram продавати":
Ціна символічна, 490 руб.
Тільки щоб відсіяти халявників і працювати з зацікавленими людьми, націленими на результат.
Записи інтенсиву допоможуть вам сформувати конкретну, зрозумілу покрокову карту отримання заявок з Instagram.
У вас буде система, яка дозволить вам не тільки утримувати сім'ю, перебуваючи вдома, але і мати достаток вище середнього. Незважаючи на різні кризи і складності, які відбуваються в світі.
ось теми, які ми обговорювали:
Але цього разу я вирішив зробити виняток.
Враховуючи складний час і моє бажання допомогти якомога більшій кількості людей, я вирішив дати можливість купити записи мого онлайн-інтенсиву"як змусити Instagram продавати":
Ціна символічна, 490 руб.
Тільки щоб відсіяти халявників і працювати з зацікавленими людьми, націленими на результат.
Записи інтенсиву допоможуть вам сформувати конкретну, зрозумілу покрокову карту отримання заявок з Instagram.
У вас буде система, яка дозволить вам не тільки утримувати сім'ю, перебуваючи вдома, але і мати достаток вище середнього. Незважаючи на різні кризи і складності, які відбуваються в світі.
ось теми, які ми обговорювали:
- що не потрібно робити для просування в Instagram.
- 4 Основи результативної реклами в Instagram.
- Як можна робити розпродаж через Instagram і Messenger.
- Як можна рекламувати товари за допомогою купона.
- за допомогою якого інструменту збирати людей на продають консультації, зустрічі та аудити.
- Як отримувати заявки прямо всередині Instagram без сайту (не повідомлення в Direct, а саме готові заявки).
- Алгоритм створення бажаної пропозиції для вашої цільової аудиторії.
- формати оголошень, які дають більше заявок.
- Принципи результативної відео-реклами для Instagram.
- чому не можна використовувати "синю кнопку" під постом в Instagram.
- Які 3 рекламні цілі з 11 потрібно використовувати для швидкого отримання заявок з Instagram.
- Як правильно підбирати інтереси при налаштування реклами.
- Як навчити систему шукати для Вас клієнтів.
- Як бути на виду у вашої цільової аудиторії з оптимізацією плейсментів.
- Як передати системі пошук кращих аудиторій і розподіл бюджету.
- Як зібрати весь механізм залучення заявок з Instagram воєдино.
- де шукати клієнтів, які готові платити за залучення заявок з Instagram.
- як вибудовувати відносини, щоб вас не кинули.
І це лише частина того, що Ви отримаєте...
https://privatelink.de/?https://zushistudy.ru/instagram_zapis