How to Find New Crypto Projects
Автор: Dr Niki
Перекладач: Квітка
Обсяг матеріалу: 1,2 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2025
English
How to Find New Crypto Projects (Dr Niki)
ЗАБУДЬТЕ ПРО ГРАФІКИ ТА ІНДИКАТОРИ!
Великі гравці використовують дані з мережі, проводять передпродажну підготовку і не стежать за чатами в telegram, щоб ними не маніпулювали. Вони приходять рано і виходять першими. Ось як ви можете це зробити!
Що Ви отримуєте?
Я покажу вам, як кити і ранні покупці знаходять ці дорогоцінні камені, щоб збільшити їх в 100 або 1000 разів (живий приклад угоди від 300 до 28 тисяч доларів в рамках курсу). Ось усі шаблони, стратегії та секретні інструменти, які я використовую для перегляду даних, які звичайні роздрібні торговці не бачать або знають недостатньо для пошуку. Зазвичай мої цілі становлять 20-30-50%, і щоб знайти ці угоди, я звертаю увагу на деякі специфічні фактори. Я заходжу, укладаю угоду і переходжу до наступної. Минулі результати не гарантують майбутніх результатів, тому на одному з уроків я також спробую допомогти вам керувати своїми очікуваннями.
1
Вітальне повідомлення
Управління очікуваннями
Налаштування ваших гаманців
Як купувати токени
Як ви вибираєте мої рівні (технічний аналіз)
Ваш найкращий друг для перегляду графіків
2
Моя перша секретна зброя
Моя друга секретна зброя
Ось як я знайшов ці 2 перлини (живий приклад, 2 кити)
3
Як я знаходжу цикли токенів-єдині можливості для купівлі та продажу
Мій улюблений шаблон для торгівлі
Слідуйте по їх стопах (все залишає свій слід)
Як визначити наше оточення?
Як я знаходжу токени, які тільки що З'ЯВИЛИСЯ у продажу
Цей тому підготовлений ботами для скальпинга. Це те, що вони роблять, коли купують і продають (живе тестування на історії).
Як я перевіряю, чи є проект Solana законним і в що інвестують найбільші компанії.
Купуйте за схемою "падіння проти прориву"
Ринкова капіталізація проти ціни (цікавий приклад)
4
. Як я ідеально розрахував час виходу з проекту-приклади з ПРАКТИКИ
Останній сигнал до виходу (середа-практичний приклад)
Попереджувальні знаки (перевірка проекту, практичний приклад)
Укладення угоди (реальний приклад закритої угоди, практичний приклад)
Сценарії управління ризиками
ПОДИВІТЬСЯ НА РЕЗУЛЬТАТИ
Всі говорять про це про се, але чому б не подивитися реальні угоди з поверненням в пакет в відео вище або на скріншотах нижче? Це реальні сигнали! Весь курс-це реальні приклади угод, які я робив, і чому і як я вчасно виходив з них - і як ви теж можете це зробити!
Перестаньте нервувати і почніть купувати раніше, коли кити почнуть накопичуватися
Моя мета-допомогти вам керувати своїми очікуваннями на початку вашого торгового шляху. Все, що я кажу, не є фінансовою порадою, це дуже ризиковано, і ви потенційно можете втратити весь свій капітал. Моя робота полягає в тому, щоб орієнтуватися в деяких закономірностях і наборах даних, які допомагають мені управляти ризиками і вигравати більше, ніж втрачати. Дозвольте мені показати вам мій секретний соус!
Автор: Dr Niki
Перекладач: Квітка
Обсяг матеріалу: 1,2 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2025
English
How to Find New Crypto Projects (Dr Niki)
ЗАБУДЬТЕ ПРО ГРАФІКИ ТА ІНДИКАТОРИ!
Великі гравці використовують дані з мережі, проводять передпродажну підготовку і не стежать за чатами в telegram, щоб ними не маніпулювали. Вони приходять рано і виходять першими. Ось як ви можете це зробити!
Що Ви отримуєте?
Я покажу вам, як кити і ранні покупці знаходять ці дорогоцінні камені, щоб збільшити їх в 100 або 1000 разів (живий приклад угоди від 300 до 28 тисяч доларів в рамках курсу). Ось усі шаблони, стратегії та секретні інструменти, які я використовую для перегляду даних, які звичайні роздрібні торговці не бачать або знають недостатньо для пошуку. Зазвичай мої цілі становлять 20-30-50%, і щоб знайти ці угоди, я звертаю увагу на деякі специфічні фактори. Я заходжу, укладаю угоду і переходжу до наступної. Минулі результати не гарантують майбутніх результатів, тому на одному з уроків я також спробую допомогти вам керувати своїми очікуваннями.
1
Вітальне повідомлення
Управління очікуваннями
Налаштування ваших гаманців
Як купувати токени
Як ви вибираєте мої рівні (технічний аналіз)
Ваш найкращий друг для перегляду графіків
2
Моя перша секретна зброя
Моя друга секретна зброя
Ось як я знайшов ці 2 перлини (живий приклад, 2 кити)
3
Як я знаходжу цикли токенів-єдині можливості для купівлі та продажу
Мій улюблений шаблон для торгівлі
Слідуйте по їх стопах (все залишає свій слід)
Як визначити наше оточення?
Як я знаходжу токени, які тільки що З'ЯВИЛИСЯ у продажу
Цей тому підготовлений ботами для скальпинга. Це те, що вони роблять, коли купують і продають (живе тестування на історії).
Як я перевіряю, чи є проект Solana законним і в що інвестують найбільші компанії.
Купуйте за схемою "падіння проти прориву"
Ринкова капіталізація проти ціни (цікавий приклад)
4
. Як я ідеально розрахував час виходу з проекту-приклади з ПРАКТИКИ
Останній сигнал до виходу (середа-практичний приклад)
Попереджувальні знаки (перевірка проекту, практичний приклад)
Укладення угоди (реальний приклад закритої угоди, практичний приклад)
Сценарії управління ризиками
ПОДИВІТЬСЯ НА РЕЗУЛЬТАТИ
Всі говорять про це про се, але чому б не подивитися реальні угоди з поверненням в пакет в відео вище або на скріншотах нижче? Це реальні сигнали! Весь курс-це реальні приклади угод, які я робив, і чому і як я вчасно виходив з них - і як ви теж можете це зробити!
Перестаньте нервувати і почніть купувати раніше, коли кити почнуть накопичуватися
Моя мета-допомогти вам керувати своїми очікуваннями на початку вашого торгового шляху. Все, що я кажу, не є фінансовою порадою, це дуже ризиковано, і ви потенційно можете втратити весь свій капітал. Моя робота полягає в тому, щоб орієнтуватися в деяких закономірностях і наборах даних, які допомагають мені управляти ризиками і вигравати більше, ніж втрачати. Дозвольте мені показати вам мій секретний соус!
https://drniki.thinkific.com/courses/how-to-find-new-crypto-projects