Що нового?

Придбаний Як знайти своє призначення. Тариф "майстер-клас + інтелект-карта" (Андрій Циганков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 350 ГРН
Учасників: 1 з 5
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 72.8 ГРН
20%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Как найти свое предназначение. Тариф «Мастер-класс + интеллект-карта» (Андрей Цыганков)

6 травня о 15.00 МСК. Онлайн

Напевно, останні роки 2-3 я копаю тему призначення і реалізації своїх талантів. У різні програми, курси та тренінги я інвестував не одну сотню тисяч рублів. Я заслуховувався цими тренінгами, робив домашки, мені здавалося, що ось-ось і я вловлю своє призначення, але ні.... І я знову пускався в пошуки нового тренінгу... І так роками. Поки одного разу, проходячи тренінг зовсім не за призначенням (він був пов'язаний з грошовою темою) я зрозумів, що ж було не так. До мене прийшло більш глибоке розуміння призначення: чим воно є і чим воно не є. Прикол в тому, що того, чим воно не є - навчають практично у всіх тренінгах з пошуку своїх талантів і призначенню. Цей грошовий тренінг дуже сильно струснув мій ментальний багаж, і я вирішив замовити консультацію у автора цього тренінгу. І..... тут барабанний дріб! Ми знайшли моє призначення за 45 хвилин! Це був вінець моїх пошуків! Автор даного тренінгу посилався на ідеї інших авторів, які надихнули його на створення цього грошового тренінгу - я знайшов їх роботи, і знову докупив тренінгів (дуже дорогих, до речі) і почав проходити з крізь призму "пошуку свого призначення".

Результатом цих досліджень з'явився покроковий алгоритм, який будь-якій людині дозволяє знайти своє призначення за 20-30 днів. 2-3 години теорії, 1-3 тижні практики і ви знайдете свої таланти і призначення. І у мене з'явилася ідея поділитися з вами цим алгоритмом. Тому що слідувати своєму призначенню це найважливіше, що може бути в житті.

Відсутність призначення в житті може привести до:

втрати мотивації, втоми
грошовому плато або грошовим американським гіркам (підприємці точно себе в цьому впізнають!)
стресів і депресій
відсутності задоволення і радості в житті
роботі тільки заради виживання
хвороб, алкоголізму та іншим не приємним штукам
Загалом, я вирішив провести практичний майстер-клас, і поділитися з вами цим покроковим алгоритмом. Ті, хто мене знають, розуміють, що це буде чітко структурована система пошуку призначення і перетворення його в реальний дохід. Я впевнений, що деякі з вас зароблять перші гроші на своєму призначенні вже в найближчі 2-3 тижні після проходження даного майстер-класу. Більш того: я даю вам гарантію, що якщо ви, виконавши всі завдання майстер-класу, не знайдете кілька своїх талантів, то я поверну вам всі гроші – просто надайте мені звіт про виконану роботу і все.

Не Приходьте на даний майстер-клас, якщо ви хочете тільки послухати. Я там буду давати конкретні рекомендації, які потрібно буде зробити. Чи не зробите їх-у вас нічого не вийде. Вони не складні, а деякі навіть дуже приємні, але їх потрібно зробити!

https://lp.andreytsygankov.com/preddest/

Останнє редагування модератором:
Угорі