Що нового?

Придбаний Як зробити дизайн-проект квартири в Archicad по кроках (Дмитро Мудров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У цьому відео-курсі я покажу, як креслити в Archicad навчальний дизайн-проект трикімнатної квартири з переплануванням.

Ви дізнаєтеся основні прийоми роботи над створенням планів дизайн-проекту квартири в Archicad, після чого зможете самостійно зробити нескладний дизайн-проект своєї справжньої або навчальної квартири.

Частина 1
Як креслити обмірний план квартири в Archicad

У цій частині курсу Я покажу, як правильно креслити обмірний план трикімнатної квартири в Archicad. Матеріал даного курсу Я розташував в логічному порядку і розділив процес креслення планів дизайн-проекту квартири в Archicad на стадії, на скільки це було можливо. Почнемо з того, що викреслити зовнішні стіни квартири. Після того, як периметр квартири буде викреслений, переходимо до креслення внутрішніх стін квартири. Коли всі стіни квартири будуть стояти на своїх місцях, розставимо вікна і двері. А коли план буде готовий, створюємо його. І в кінці розмістимо наш обмірний план квартири на макеті, щоб зберегти його в форматі PDF або вивести на друк.

Частина 2
Як зробити план зносяться-зводяться стін квартири в Archicad Друга частина курсу розповість про те, як зробити план монтажу-демонтажу квартири в Archicad. Також цей план називають планом зносяться і зводяться стін. Оскільки зносяться і зводяться стін в даній квартирі не багато, я об'єднав два плани в один. Так часто роблять, тому нічого страшного в тому, щоб поєднати обидва плану немає. Крім того ви без зусиль зможете зробити замість одного плану, на якому суміщені зносяться і зводяться стіни, два окремих плану, один для зносяться стін, інший для зводяться.

Частина 3
Як зробити план меблів квартири в Archicad

У третій частині відео-курсу" як зробити дизайн-проект квартири в Archicad " я покажу, як правильно робити план меблів квартири в Archicad.
У цій частині ми поговоримо про розстановку сантехніки і меблів, в т.ч. про те, як складати кухонний гарнітур в Archicad. Так само я покажу, як помістити своє зображення в картину на стіні. Розповім, як самому зробити прості прямі штори. Для тих, кому не вистачає меблів з бібліотеки Archicad я покажу, як зробити шафу власної конфігурації інструментом морф.

Частина 4
Як зробити план підлоги квартири в Archicad

Четверта частина відео-курсу" як зробити дизайн-проект квартири в Archicad " розповідає про те, як зробити план підлоги квартири в Archicad. У цій частині курсу ми вивчимо питання позначення підлогових покриттів на плані. Питання, що стосуються створення нових штриховок, тому що далеко не завжди вистачає вже наявних типів штриховок. Ми будемо змінювати вже наявну штрихування, створювати нові векторні і растрові штрихування з нуля. Однак, може виникнути ситуація, коли ми не можемо знайти штрихування потрібного типу, і тоді виникає питання: а як же намалювати шви на простий текстурі і таким чином створити свою штрихування плитки? Відповідь на це питання знаходиться в сьомому уроці цього розділу. Я покажу, як зробити шви для текстури плитки в програмі Photoshop.

Частина 5
Як зробити план стелі квартири в Archicad

У п'ятій частині курсу про створення дизайн-проекту квартири в Archicad я розповім, як зробити план стелі квартири в Archicad. Спочатку позначимо на плані типи покриттів, якими ми збираємося обробляти стелі в приміщеннях квартири. За тим проставляємо позначки і площі покриттів, далі поговоримо про підвісні гіпсокартонні стелі. Я покажу, як позначати гіпсокартонні стелі на плані, як проставляти розміри на плані стелі, а так само як робити розріз стелі, якщо необхідно показати в деталях конструкцію стелі. До того ж трохи змінимо висоту шафи, який зробили в розділі курсу про створення плану меблів в Archicad.

Частина 6
Як в Archicad зробити план освітлення (верхньої електрики) квартири У шостій частині відео-курсу" як зробити дизайн-проект квартири в Archicad " поговоримо про те, як зробити в Archicad план освітлення квартири. Ще цей план називають" План світла"," План електрики"," План розміщення освітлювальних приладів " і т.д. але по суті все це назви одного і того ж плану — плану верхньої електрики квартири.

В рамках даного курсу ми викреслимо нескладний план цієї самої верхньої електрики квартири. Почнемо з того, що створимо кілька умовних позначення для наших освітлювальних приладів та інших типів електрообладнання, яке ми хочемо встановити в квартирі. Далі розставляємо на плані все це обладнання. Після того, як Обладнання розставлено, проставляємо розміри, малюємо ланцюга з'єднання електроприладів і вимикачів. Далі поміщаємо Наш план на макет і креслимо таблицю умовних позначень.

Частина 7
Як в Archicad зробити план розеток (нижньої електрики) квартири Сьома частина відео-курсу" як зробити дизайн-проект квартири в Archicad " розповість нам про те, як зробити план нижньої електрики квартири в Archicad. Так само цей план називають:" План розеток"," План розеток і електровиводів"," План розміщення розеток і електровиводів " і т.п. хоча деякі і хоча зробити все правильно, в даному випадку правильного назви не існує. Якщо ви робите цей план для себе, правильно буде називати його так, як більше подобається вам, ну а якщо ви робите навчальний проект, тоді, звичайно, правильно буде так, як вважає правильним викладач.

В рамках даного відео-курсу ми будемо креслити план розеток і електровиводів квартири в Archicad. Почнемо як і в попередній частині з того, що зробимо кілька умовних позначень цих самих розеток і електровиводів. Ми їх робимо самостійно тому, що в архікаде може не знайтися потрібних нам типів умовних позначень. Далі розставляємо ці умовні позначення розеток на плані. Проставляємо розміри. Розміщуємо креслення на макет і робимо таблицю умовних позначень.

Частина 8
Як зробити розгортки стін ванної в Archicad

Восьма частина відео-курсу про створення дизайн-проекту квартири в Archicad розповість нам про те, як зробити розгортки стін ванної в Archicad. Спочатку ми зробимо заготовки розгорток, за тим помістимо ці заготовки на макет, далі опрацюємо деталі: зробимо розкладку плитки, позначимо положення електроприладів. Так само я покажу, як зробити кольорову розкладку плитки на розгортках і в 3D вигляді.

частина 9
Доповнення до відео-курсу"як зробити дизайн-проект квартири в Archicad"

У заключній частині відео-курсу по створенню дизайн-проекту квартири в Archicad розглянемо ще кілька важливих питань, часто виникають при створенні дизайн-проектів в Archicad. Це і в питання виділення групи об'єктів за заданими критеріями в Archicad, це і питання створення Кілька варіантів планування на одному і тому ж плані, це і питання збереження 3D виду, для подальшого повернення до нього, а так само питання збереження перспективного виду в лініях.

Частина 10
Відповіді на питання по курсу "як зробити дизайн-проект квартири в Архікаде"

У розділі " Відповіді на питання по курсу "Як зробити дизайн-проект квартири в Архікаді" ви можете знайти відповіді на питання, які задавали користувачі цього відео-курсу.

https://privatelink.de/?http://3dznaika.ru/uroki/sdelat-dizajn-proekt-kvartiry-archicad/

Угорі