Як зробити відносини з однією жінкою краще і крутіше відносин з декількома сучками?
Ексклюзивні відносини. Моногамія. Шлюб. Сім'я ...
Що в цьому прекрасного? А точніше, що в цьому не прекрасного?
Ось про що це відео: "жінки хочуть від своїх чоловіків посвяченості і бути єдиною для нього, а чоловік, як-би це не особливо розуміє, і не розуміє вас, і не знає навіщо і в чому тут радість для нього, адже він хоче ходити "налеово" якщо йому хтось сподобається, але сам ревнує свою жінку якщо вона просто фліртує з кимось і так тривають відносини сотень мільйонів чоловік на землі. Мільярд. Ну то що? А дивись відео - воно відкриває тобі очі, і чоловікам і жінкам, де я говорю про те, як зробити відносини з однією жінкою кайфовее, ніж з декількома, ставлю мужикам голову на місце і допомагаю, допомагаю їм зрозуміти, що і до чого, говорячи їхньою мовою і допомагаючи, допомагаючи жінкам допомогти їм дати усвідомити їх чоловікам те, що ви говорите їм вже багато років. Це Золота колекція. Це відео потрібно брати і цінувати і говорити про нього друзям і запрошувати їх на цей сайт, що-б все ставали усвідомленими навколо тебе. Кароче-я радий за тебе, що ти це побачиш і насолодишся "
Тривалість відео: 16 хвилин 36 секунд