Урок для тебе, якщо:Тобі набридло бути однією і ти готова впустити гідного чоловіка в своє життя;
У тебе є хлопець або чоловік, але ти ніби в коконі;
Ти хочеш уваги від гідних чоловіків більше, ніж є зараз в твоєму житті!
зміст:
- якості чоловіки, на які нам варто звернути увагу при виборі партнера по життю;
- Воронка впливу-система з 3х кроків на кожен день, закрутивши її гідні чоловіки самі почнуть підходити до вас і знайомитися з вами!
- чекліст "45 головних питань чоловікові" - про що говорити з чоловіком
4) розбір моєї історії знайомства з чоловіком: як покроково спрацювала воронка впливу!
в уроці чітка покрокова інструкція!
Вона допоможе тобі:
Якщо ти без відносин-зустріти чоловіка мрії
Якщо ти в оношениях-відчути свій вплив на чоловіків, легкість і грайливість!
ти знову почнеш:
відчувати себе бажаною,
чути компліменти,
бачити, як чоловіки обертаються тобі в слід!
Дар'я Блануца
До того, як я закрутила Воронку, мені постійно зустрічалися чоловіки не мого польоту.
То одружений, то мажор, то роботяга з маленькою з/п.
А я завжди хотіла сім'ю саме з сильним, успішним чоловіком.
І тільки після того, як я закрутила Воронку впливу, гідні чоловіки самі почали до мене підходити і знайомитися.
Воронка впливу-це 3 простих кроки на кожен день. Рівно 30 днів я виконувала ці кроки і мій чоловік (тоді ще просто незнайомець) раптом посміхнувся і заговорив зі мною в Єлисеївському магазині.
Тепер у нас дочка і ми досі щасливі разом.
Хоча все було не так просто: йому ще довелося поборотися за мене - адже я тоді була закохана в іншого, не менш гідного, чоловіка.
До того, як я закрутила Воронку, мені постійно зустрічалися чоловіки не мого польоту.
То одружений, то мажор, то роботяга з маленькою з/п.
А я завжди хотіла сім'ю саме з сильним, успішним чоловіком.
І тільки після того, як я закрутила Воронку впливу, гідні чоловіки самі почали до мене підходити і знайомитися.
Воронка впливу-це 3 простих кроки на кожен день. Рівно 30 днів я виконувала ці кроки і мій чоловік (тоді ще просто незнайомець) раптом посміхнувся і заговорив зі мною в Єлисеївському магазині.
Тепер у нас дочка і ми досі щасливі разом.
Хоча все було не так просто: йому ще довелося поборотися за мене - адже я тоді була закохана в іншого, не менш гідного, чоловіка.
вартість: 4 900 руб
https://privatelink.de/?https://krasivaya.getcourse.ru/page42