яка я яйцеклітина? ніколи не задавали собі таке питання?
Я теж не задавала, поки не стала працювати з жінками в сфері репродуктивної психосоматики. Яєчники, яйцеклітини, дозрівання фолікула, овуляція – в основному, жінки не помічають, що там відбувається в тілі. До тих пір, поки не виникло питання про зачаття дитини, або не захворіло внизу живота. Я завжди задаю питання жінкам, чи дозрівають свої фолікули, чи є овуляція. Гінеколог з відповідей на ці питання отримає свої відповіді. Для мене, як для психолога, вони теж важливі.
У репродуктивній психосоматиці яйцеклітина, це не просто біологічна одиниця. Яйцеклітина-це символ жінки. Все, що відбувається в житті жінки відбивається на яйцеклітинах. Те, як відчуває себе жінка в цьому житті, що вона думає про себе, як про жінку відбивається на її яйцеклітинах.
життя яйцеклітин = життя жінки.
якщо є проблеми з овуляцією, там є питання своєї самоцінності. Чи не самооцінки, а жіночої самоцінності. Самооцінка-величина плаваюча, залежить від зовнішніх умов. Самоцінність-це як міцний фундамент, її вітром не здуєш. Дозрівання фолікулів говорить нам багато про психологічний вік жінки.
Чому після психотерапії у жінки повертається овуляція і свої фолікули дозрівають самі, без стимуляції? Тому що, в процесі психологічної роботи вирівнюється психологічний вік, жінка "доростає" всередині себе до біологічного віку. Прибираючи спотворення віку в психіці-прибираємо проблеми репродуктивних органів на рівні фізіології. Особлива тема яйцеклітин, якщо жінці пропонують стимуляцію в протоколі ЕКО.
Чому після психотерапії у жінки повертається овуляція і свої фолікули дозрівають самі, без стимуляції? Тому що, в процесі психологічної роботи вирівнюється психологічний вік, жінка "доростає" всередині себе до біологічного віку. Прибираючи спотворення віку в психіці-прибираємо проблеми репродуктивних органів на рівні фізіології. Особлива тема яйцеклітин, якщо жінці пропонують стимуляцію в протоколі ЕКО.
Хочете бути не ворогом, а хорошою подругою своїм яйцеклітин? Приходьте на вебінар.
на вебінарі:
- розглянемо цикл життя яйцеклітини, дізнаєтеся 4 основні причини хвороб яєчників,
- дізнаєтеся свій психологічний вік,
- зрозумієте, як здоров'я яйцеклітин пов'язано з відносинами з мамою і бабусею,
- розглянемо символічне значення яйцеклітин для життя жінки,
- поговоримо про жіночу самоцінність,
- освоїте техніку визначення овуляції і зростання домінантного фолікула без тестів і УЗД,
- дізнаєтеся причини зниження АМГ, відсутності овуляції, кіст, СПКЯ, що таке інфантилізм яєчників,
- зв'язок АМГ і вітаміну Д,
- навчіться поліпшити якість яйцеклітин, без таблеток, працюючи з емоціями,
- відновіть овуляцію і зростання фолікулів.
якщо є проблеми з овуляцією, там є питання своєї самоцінності. Чи не самооцінки, а жіночої самоцінності. Самооцінка-величина плаваюча, залежить від зовнішніх умов. Самоцінність-це як міцний фундамент, її вітром не здуєш. Дозрівання фолікулів говорить нам багато про психологічний вік жінки.
Продажник:
https://privatelink.de/?http://readybemama.ru/egg_vebinar