вам підійде КУРС "ясновидіння", якщо:
Варто вам тільки подумати про людину, як він тут же оголошується?
Ви можете, не дивлячись в телефон, відчувати, хто вам дзвонить.
"Спиною відчуваєте" чужий погляд на собі.
Час від часу відчуваєте неприємності заздалегідь .
Можете уві сні знайти втрачену річ.
"Чуєте" за версту людей з поганими намірами.
У вас виходить думками "викликати" людини на контакт, спровокувавши випадкову зустріч?
Ви відчуваєте час з точністю до хвилини.
У дитинстві ви часто передчували небезпеку.
Все це-прояви ясновидіння.
Велика частина людей в дорослому віці майже втрачає здатність відчувати усвідомлено інформацію, яка надходить через канал екстрасенсорного сприйняття.
Але мозок продовжує її зчитувати. І часом підкидає її в нашу свідомість.
Наше завдання на курсі повернути і розвинути здатність нашого мозку:
Курс "ясновидіння" - це унікальний набір частот з місць сили, вправ і психотехнік, які відкривають можливості Вашій свідомості, сканувати будь-яку інформацію, яка потрібна саме вам.
Ясновидіння-це така ж робота вашого мозку, як математичний розрахунок або зв'язний розповідь. Цей навик можна напрацювати і навчитися ним керувати.
Я підібрала ті техніки і методи, які допомогли особисто мені і Моїм учням. Завдяки цим вправам і знанням ваш мозок зможе без праці "залазити" в будь-яку ситуацію незалежно від того, коли і де вона відбувалася або станеться.
Крім частот міді і Гектас, які я даю на курсі, ми записали два найпотужніших уроку з передачею частот на місці сили, де жила і працювала велика провидиця Ванга, друге - де працювала преподобна Стойна.
Ці сонастройкі будуть інтегруватися в вашу світлову структуру і допоможуть вам багаторазово посилити здібності до ясновидіння і яснознання! Це необхідна і важлива умова для успішної практики.
В результаті проходження програми ви отримаєте чотири сонастройкі на частоти і потужні канали космоенергетики, щоб ваша світлова структура знайшла здатність безпечно синхронізуватися із загальним енергоінформаційним полем.
Мій метод роботи абсолютно безпечний, не вимагає відкупів, контрактів та інших танців з бубном. Ясновидіння-це не дар. Це здатність направляти психічну енергію певним чином. Саме цьому я вчу. Ніякої магії, це фізика.
Курс включає в себе:
4 уроків середньою тривалістю 25 хвилин.
2 уроки з енергетичними налаштуваннями з місць сили.
Тренувальні вправи для розвитку ясновидіння.
Техніка безпеки.
Підтримка практикуючими кураторами.
Технічна підтримка.
Доступ до всіх матеріалів 180 днів з моменту оплати.
18 000 руб.
Варто вам тільки подумати про людину, як він тут же оголошується?
Ви можете, не дивлячись в телефон, відчувати, хто вам дзвонить.
"Спиною відчуваєте" чужий погляд на собі.
Час від часу відчуваєте неприємності заздалегідь .
Можете уві сні знайти втрачену річ.
"Чуєте" за версту людей з поганими намірами.
У вас виходить думками "викликати" людини на контакт, спровокувавши випадкову зустріч?
Ви відчуваєте час з точністю до хвилини.
У дитинстві ви часто передчували небезпеку.
Все це-прояви ясновидіння.
Велика частина людей в дорослому віці майже втрачає здатність відчувати усвідомлено інформацію, яка надходить через канал екстрасенсорного сприйняття.
Але мозок продовжує її зчитувати. І часом підкидає її в нашу свідомість.
Наше завдання на курсі повернути і розвинути здатність нашого мозку:
- усвідомлювати інформацію, що надходить;
- запитувати потрібну інформацію про інших людей і події;
- вміти виокремлювати з інформаційного Хаосу те, що корисно для вашої роботи.
Курс "ясновидіння" - це унікальний набір частот з місць сили, вправ і психотехнік, які відкривають можливості Вашій свідомості, сканувати будь-яку інформацію, яка потрібна саме вам.
Ясновидіння-це така ж робота вашого мозку, як математичний розрахунок або зв'язний розповідь. Цей навик можна напрацювати і навчитися ним керувати.
Я підібрала ті техніки і методи, які допомогли особисто мені і Моїм учням. Завдяки цим вправам і знанням ваш мозок зможе без праці "залазити" в будь-яку ситуацію незалежно від того, коли і де вона відбувалася або станеться.
Крім частот міді і Гектас, які я даю на курсі, ми записали два найпотужніших уроку з передачею частот на місці сили, де жила і працювала велика провидиця Ванга, друге - де працювала преподобна Стойна.
Ці сонастройкі будуть інтегруватися в вашу світлову структуру і допоможуть вам багаторазово посилити здібності до ясновидіння і яснознання! Це необхідна і важлива умова для успішної практики.
В результаті проходження програми ви отримаєте чотири сонастройкі на частоти і потужні канали космоенергетики, щоб ваша світлова структура знайшла здатність безпечно синхронізуватися із загальним енергоінформаційним полем.
Мій метод роботи абсолютно безпечний, не вимагає відкупів, контрактів та інших танців з бубном. Ясновидіння-це не дар. Це здатність направляти психічну енергію певним чином. Саме цьому я вчу. Ніякої магії, це фізика.
Курс включає в себе:
4 уроків середньою тривалістю 25 хвилин.
2 уроки з енергетичними налаштуваннями з місць сили.
Тренувальні вправи для розвитку ясновидіння.
Техніка безпеки.
Підтримка практикуючими кураторами.
Технічна підтримка.
Доступ до всіх матеріалів 180 днів з моменту оплати.
18 000 руб.
https://privatelink.de/?https://mymagic-school.ru/clear