Що нового?

Придбаний Є контакт! Системні розстановки на фігурках, МАК, таро (Олена Танок)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 607 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як бути, коли мрія"не мріється".
Немає енергії на рух, але є страх невдачі.
Немає контакту з матрицею майбутнього: "хочу, але не вірю, що...".

Запрошуються:
  • психологи та фахівці інших допоміжних професій
  • тарологи, які хочуть вийти за рамки передбачувальної роботи з таро
  • консультанти-практики МАК (метафоричні асоціативні карти)
  • всі, хто цікавиться темою
на вебінарі будуть дані ідеї і техніки, особисті напрацювання викладача, практичні вправи для учасників, зроблені 1-2 клієнтські роботи.

програма

Розстановки з таро, МАК, фігурки: теорія і практика. Вправи для групи на розвиток бачення і читання поля. Що відчуває фігурка, коли її ставлять в роль? "Побудь, будь ласка, мною".

Обробка і прояснення запиту "про мрію", робота з внутрішньоособистісними конфліктами.

Коли мрія на рівні несвідомого не притягує, а відштовхує? Дорога до мрії перекрита "червоними прапорцями" флешбеків: спогади про минулі травми і невдачі, провокація тривожності.

+ Флешбеки особистої історії: "краще нічого не робити, ніж повторитися те, що було"

+ Переплетення з фігурами родової історії: "ніколи такого не було, і ось знову..."

Чому фантом мрії висить у твоєму полі, тягне увагу і енергію, але...нічого не відбувається? Куди йде енергія?

+ Служіння сценаріям свого роду, незавершеним історіям, які пред'являють "владу нездійсненого".

+ Моя мрія все одно не досяжна, але я "при ділі".

+ Коли мріяти це спосіб бути вільним, відмова від успіху - як місце для мрії.

+ Мрія, як втеча від того, що болить. Де я зараз: у досягненні або в уникненні?

Розчищення дороги і настройка енергетичного контакту з матрицею мрії.
Практика променя наміри. Діагностика, вправа для групи.

Польова терапія. Клієнтська робота за запитом.

Архетипічні технології: аркани Таро як великі ресурсні фігури в розстановках та інших польових практиках. Легенди і міфи архетипів таро.

Медитативна практика для групи: цілющі енергії 17-го Аркана зірка, як "швидка допомога" на подолання внутрішніх бар'єрів і страхів.

Методичні коментарі, запитання та відповіді.

https://privatelink.de/?http://www.vedii-centr.ru/news-213.html

Угорі