Що нового?

Набір учасників Їж і худни (Рустам Майєр)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 110 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 7.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як схуднути без сильних витрат і виснажливих тренувань раз і назавжди!
Всім привіт! Я блогер-Рустам Майєр! (2,5 млн Instagram і 2,2 млн YouTube)

головна мета створення даного гайда-неймовірне бажання поділитися своїм досвідом з вами і і показати як я, за пару місяців, втратив більше 20кг.

Я обов'язково доведу вам що:
  • Слово "дієта" - це всього лише слово, яке вводить багатьох людей в ступор, і створює рамки прописані суспільством
  • можна худнути з величезним задоволенням і не обмежувати себе відсутністю улюблених "вкусняшек"
  • даний гайд допоможе управляти своєю вагою без виснажливих тренувань і популярних БАДів
Саме для тебе, мій читач, я зібрав всі свої замітки, лайфхаки і досвід воєдино, щоб і ти, після прочитання даного гайда міг взяти свою волю в кулак, і нарешті, пустити життя в те русло, про яке Ти так давно мріяв.

разом з вами ми розберемо такі категорії як:
Тест " що заважає мені схуднути?"
За плечима вже далеко не одна спроба схуднути?Часом здається, що все безуспішно і простіше опустити руки? Не поспішайте з висновками. Пройшовши мій тест, ви з легкістю зрозумієте,що конкретно вам заважає схуднути.

як правильно перейти на ПП.
Вірний шлях до краси і здоров'ю – правильне харчування. До того ж, перехід на ПП незмінно супроводжується перебудовою обміну речовин і роботи шлунково-кишкового тракту. Я поділюся з вами, своїми секретами ефективного переходу на правильне харчування.

смачна продуктова корзина .
Мрія будь - якої людини-ні в чому собі не відмовляти, поглинаючи всіляку їжу, яка дозволить не набирати зайву вагу. Виявляється, таке можливо! Саме для вас, я склав список величезної кількості продуктів, які найкраще допомагають в процесі спалювання калорій.

Табличка Хочу/треба
Один з моїх найулюбленіших розділів. Тут я навчу Вас, як і чим можна замінити "шкідливі" продукти. В інтернеті повно схожих таблиць, але всі вони не відображать повної картини, а лише обмежують вас в улюблених "вкусняшки". Я ж вам доведу, що худнути і є улюблені "вкусняшки" - абсолютно реально!

харчування в період COVID-19.
Не існує жодного харчового продукту, здатного знищити коронавірус або запобігти його потраплянню в організм людини.
Але: дотримання деяких рекомендацій в повсякденному житті і харчуванні допоможе в тій чи іншій мірі протистояти інфекції. Я описав найефективніші лайфхаки боротьби з короновірусної інфекцією!

головні правила схуднення.
виняткові результати не вимагають виняткових дій, вони вимагають звичайних дій, що здійснюються щодня " - це девіз Лі Джордана. Тут тільки ті правила, що допомогли мені. Без преукрашиваний і зайвої води.

з чим виходити з продуктового магазину.
Як буває у всіх нас-вийшли з магазину з величезною кількістю продуктів, але нічого корисного не купили. Я навчу вас, як правильно підготуватися до походу в продуктовий магазин, щоб харчуватися не тільки смачно, різноманітно але і дешево.

Пам'ятка про програми харчування.
Зрозуміло, склад ідеального раціону людини залежить від роду діяльності, способу життя і місця проживання, однак існують мої універсальні поради, які підійдуть абсолютно всім.

Гайд в форматі PDF в якому зібрана найважливіша інформація про моє схуднення, мої лайфхаки, підбір продуктів і самий безцінний досвід, який допоможе вам швидко і "смачно" схуднути.
Автор: Рустам Майєр
Формат: PDF

Продажник:
https://privatelink.de/?https://rustam-mayer.ru/

Угорі