Що нового?

Придбаний Їжа-мій наркотик: як постройнеть із задоволенням і користю для здоров'я (Катерина Пегова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 239 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 11.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Хто сказав, що здоров'я не можна купити? Ці знання допоможуть вам зберегти здоров'я на довгі роки, залишатися стрункою і при цьому харчуватися із задоволенням!
А давайте перевіримо, наскільки ви залежите від їжі.

Пройдіть коротенький тест і дайте відповідь на питання:

• чи є продукти, які ви починаєте їсти і не можете зупинитися після першого шматочка?
  • Чи відчуваєте ви негативні почуття з приводу вашої ваги або манери є?
  • Чи траплялося таке, що ви в присутності інших людей їли в розумних межах, але потім надолужували згаяне, залишившись наодинці?
  • чи пробували ви знижувати вагу за допомогою надмірних спортивних навантажень або медичних препаратів?
  • чи є у Вас потреба весь час що-небудь жувати: на ходу, вийшовши з магазину, за комп'ютером або перед телевізором?
якщо хоч на одне питання ви відповіли "так", значить, ви залежите від їжі.
І чим більше ствердних відповідей, тим сильніше залежність. Чи хочете ви позбутися цієї залежності і навчитися харчуватися смачно і корисно?

Якщо ви:
Мрієте бути стрункою, але вже втомилися від нескінченних порад і рекомендацій, після яких вага знову повертається

хочете розібратися в причинах зайвої ваги
хочете керувати своїми смаковими звичками замість того, щоб вони керували вами
для вас є рішення!
Ви можете стати стрункою і зміцнити своє здоров'я м'яко і з задоволенням
  • без голоду
  • без обмеження в харчуванні
  • без дієт
Ви здивовані? З Катериною Пеговою можливо і не таке! Подивіться цей майстер-клас і переконайтеся в цьому самі!

Про що ви дізнаєтеся:

• які принципи набору ваги
  • які продукти слід прибрати зі свого раціону
  • як харчуватися, щоб клітини вашого організму отримували всі необхідні вітаміни і мікроелементи
  • головні міфи і популярні помилки в області правильного харчування
  • як позбутися від харчової залежності
  • чи потрібно пити багато води, як і яку воду слід пити насправді
  • як режим дня впливає на смакові пристрасті
які результати чекають Вас після впровадження цих знань у своє життя:
Ви зможете стати стрункішою вже через тиждень і навчитеся тримати баланс ваги на потрібній позначці стільки, скільки самі побажаєте
Ви зрозумієте суть схуднення і принципи, чому організм набирає зайві кіло. Навчіться їсти повноцінно і смачно з першого ж дня
Ви будете стройнеть з кожним прийомом їжі. Ви зможете залишитися здоровими, і при цьому худнути!
Перестанете набирати вагу, ївши улюблену їжу
Сформуєте нові харчові звички

https://privatelink.de/?https://coach66.ru/zdorovie-eda-narkotik/

Угорі