Що нового?

Придбаний Їжа. Шукаємо і усуваємо причину переїдань (Ірина Владикіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 662 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• вебінар відбувся 12 травня о 19.00 MSK.
  • тривалість вебінару - 2 години.
коли ми систематично переїдаємо — це дзвінок від вашої психіки. Вона повідомляє, що щось йде не так. Таким способом наша підсвідомість може "закривається" від стресів, комплексів, або почуття провини.

Неприємності на роботі-прийшла-переїла-лаєш себе, що " знову нажерла*ь!". Почула чергову критику від мами-і йде переїдання як спосіб "дозаправки" сил, втрачених від такого спілкування. У такі моменти нами керують несвідомі моделі (моделі) та механізми, і ми не можемо контролювати свій апетит і набирати вагу. Однак, патерни можна міняти.

12 травня на практичному вебінарі "Їжа. Шукаємо і усуваємо причину переїдань" разом з учасниками ми будемо змінювати модель харчової поведінки.

70 відсотків вебінару - це техніки та вправи.

Я буду давати розстановочні вправи, які допоможуть учасникам знайти в психіці причини переїдань і вибудувати нові патерни харчової поведінки.

Для кого вебінар і які практики будемо робити описано нижче.

вебінар підійде тим, хто:
  • систематично переїдає після стресових ситуацій;
  • їсть ночами або тоді, коли є начебто не хоче;
  • використовує їжу не за призначенням (як спосіб отримати заспокоєння або інші емоції);
  • має" звірячий " апетит;
  • відчуває почуття провини після того, як поїв.
учасникам я розповім:
  • Що відбувається між нами та їжею на трьох рівнях (фізичному, психічному та духовному);
  • як є в задоволення і при цьому не переїдати;
  • Як усвідомити свої повторювані негативні моделі поведінки;
  • дам вправи, які допоможуть вам зменшити апетит і контролювати кількість з'їденого.
на вебінарі вас чекають вправи:
  • вправа "емоції, які ви хочете відчувати";
  • техніка "любов замість почуття провини";
  • техніка "сімейні послання і їжа".
всі вправи спрямовані на те, щоб їжа стала вашим другом, а не підступним ворогом! =)

Приходьте - буде цікаво!

https://privatelink.de/?https://constemotions.ru/eat/

Угорі