Що нового?

Придбаний Йогатерапія жіночого здоров'я 3 місяць (Тетяна Гшвенд)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 534 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Well Woman Yoga - це терапевтичний напрямок для жінок, який допомагає знімати наслідки стресу і підтримує гормональний баланс, омолоджуючи репродуктивну систему і оздоровлюючи матку, яєчники, груди.
Заняття проходять в закритій групі Instagram кожні понеділок, середу, п'ятницю.
Час виходу в ефір-18: 00 (МСК) — практика вечірньої йоги спрямована на якісне розслаблення після активного дня.
Тривалість 40-50 хвилин.
Раз в тиждень спеціальний ефір з відповідями на ваші питання про баланс гормонів, харчування, особливості практики напрямки Well Woman Yoga і нюанси жіночого здоров'я.
Йогатерапію жіночого здоров'я можна поєднувати з іншими видами йоги та фітнесу. Практика також буде проста і зрозуміла новачкам в йозі.
Що я ще повинна сказати про курс:
Там не буде подолання, натиску, дискомфорту і (тим більше) болю – виключно м'які вправи, які допоможуть розслабитися і відпустити напругу.
Саме з цього починається Чарівна подорож до зцілення. Тому що окситоцин, який переповнює нас після практики Well Woman Yoga, знижує рівень гормонів стресу, оздоровлює груди і матку, допомагає вибудовувати естрогенів і прогестерону, благотворно впливає на серцево-судинну систему.
Під час занять я буду давати пояснення: як змінити рух, щоб воно було безпечним для м'язів тазового дна, якщо вони вже виявили свою слабкість; як адаптувати позу, якщо є проблеми з хребтом; як зробити м'якше для тих, у кого є діастаз, щоб не нашкодити.
І, звичайно, такі завдання, як корекція діастазу, зміцнення м'язів тазового дна, заспокоєння надниркових залоз, стабілізація таза і зміцнення його суглобів, оздоровлення хребта і фітнес для яєчників, будуть в центрі нашої уваги. Тому що це жіноча йога!
Пройшов місяць роботи: то ми малюємо кола, посмішки і вісімки різними частинами тіла; то укладаємо органи тазу "на поличку", то росу перетворюємо в зірки.
"Скручування, прогини, нахили і перевернуті асани" – скільки разів за перший місяць я повторювала це вголос? )) І твердила, що це корисно для гіпоталамо-гіпофізарно-наднирково-яєчникової осі. Втім, щитовидка туди ж.
Йогатерапію жіночого здоров'я можна поєднувати з іншими видами йоги та фітнесу. Практика також буде проста і зрозуміла новачкам в йозі.

https://privatelink.de/?https://gschwend.ru/programs/onlajn-kurs/well-woman-yoga.-1-mesyacz

Угорі