Що нового?

Придбаний Йогатерапія жіночого здоров'я, 5 місяць (Тетяна Гшвенд)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 534 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 50.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

глибоке розслаблення знижує рівень гормонів стресу і надає гармонізує ефект на ендокринну систему. А це крок до здорового гормонального фону.

Все разом може сприяти бажаного зачаття. І не менш важливий ефект цих практик - встановлення регулярного циклу, зменшення або зникнення болю в менструацію, підвищення успіху медичного підходу в лікуванні міом, ендометріозу, СПКЯ та інших проблем по-жіночому.

Заняття проходять в закритій групі Instagram кожні понеділок, середу, п'ятницю. Час виходу в ефір-18: 00 (МСК) — практика вечірньої йоги спрямована на якісне розслаблення після активного дня.

Тривалість 40-50 хвилин. Раз на тиждень спеціальний ефір з відповідями на ваші запитання про баланс гормонів, харчування, особливості практики напрямки Well Woman Yoga і нюанси жіночого здоров'я.

Йогатерапію жіночого здоров'я можна поєднувати з іншими видами йоги та фітнесу. Практика також буде проста і зрозуміла новачкам в йозі.

• Там не буде подолання, натиску, дискомфорту і (тим більше) болю – виключно м'які вправи, які допоможуть розслабитися і відпустити напругу.
  • саме з цього починається чарівну подорож до зцілення. Тому що окситоцин, який переповнює нас після практики Well Woman Yoga, знижує рівень гормонів стресу, оздоровлює груди і матку, допомагає вибудовувати естрогенів і прогестерону, благотворно впливає на серцево-судинну систему.
  • під час занять я буду давати пояснення: як змінити рух, щоб воно було безпечним для м'язів тазового дна, якщо вони вже виявили свою слабкість; як адаптувати позу, якщо є проблеми з хребтом; як зробити м'якше для тих, у кого є діастаз, щоб не нашкодити.
  • і, звичайно, такі завдання, як корекція діастазу, зміцнення м'язів тазового дна, заспокоєння надниркових залоз, стабілізація тазу і зміцнення його суглобів, оздоровлення хребта і фітнес для яєчників, будуть в центрі нашої уваги. Тому що це жіноча йога!
  • щопонеділка я буду викладати пост, під яким протягом тижня ви зможете задавати питання. В окремому ефірі я буду відповідати на них. І у вас обов'язково буде складатися розуміння кожної нашої дії і – концепція збереження і примноження свого жіночого здоров'я.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://gschwend.ru/

Угорі