Це не тренінг, скоріше це кастомарафон з елементами воркшопу. Моє завдання за 1-2 вечора показати вам всі свої напрацювання за всі роки. Те, що дозволяє мені робити 100500 справ, і багато справ робити реально краще за всіх. Ми не будемо це розтягувати, ми просто зберемося, і ви отримаєте величезну кількість фішок і користі, всього за 1 вечір. Ідеальний формат. Цей вебінар замінить вам вивчення десятка книг, і кілька тренінгів з особистої ефективності. Я багато чого читав, багато чого проходив, але в підсумку у мене утворилася власна модель, якою я і поділюся. Комусь із вас, цей вебінар замінить десяток років вивчення різних практик. І вже точно я не з тих людей, які пишуть розумні книги, а самі при цьому нічого крім цього робити не вміють. Ви самі все бачите, і самі приймаєте рішення, хочете ви так-же, чи ні.
ви не почнете після цього вебінару заробляти 100500 грошей, якщо зараз ви заробляєте 3 копійки. Це не про гроші, це про те, як працювати ефективніше, і заробляти більше грошей, живучи при цьому повноцінним життям без особливих авралів. Ви не станете працювати сильно більше, ви не станете спати менше (хоча зможете, якщо захочете). Ви просто станете робити все це сильно краще, залишаючи час на серіальчики, прогулянки і навіть подорожі. І при цьому, ви будете постійно рости.
для багатьох з вас це буде найкраща подія в 2017 році, яка повністю переверне ваш світ. Однак, не треба шукати тут чарівну таблетку, і приходити на вебінар щоб дізнатися як заробляти мільйони рублів, нічого при цьому не роблячи. Суть якраз в тому, щоб робити. І робити ефективніше, знаходити енергію, керувати іншими і собою. Одним словом-якщо ви хоч щось зараз робите творче, то ви однозначно станете робити це краще. Якщо ж ви валяєтеся на дивані і тупите з року в рік, то після вебінару ви може бути просто будете ефективніше валятися на дивані. Хоча, не думаю що у вас це вийде, ви на наступний ранок вистрибніть з ліжка, і почнете перевіряти все те, що почуєте від мене...
80 відсотків інформації буде підходити кожній людині.
20 відсотків опціонально, і всі "чарівні таблетки" на свій страх і ризик.
я покажу різні варіанти "допінгу" і підтримки, в тому числі багато нових цікавих штук з айхерба і простий аптеки, але все це на свій страх і ризик
жерсті ніякої не буде, бо ніколи не практикував, але підтримувати огранізм потрібно, так як ми всі з вами живемо за межею можливостей звичайної людини (Ну або не всі, гаразд)