Що нового?

Набір учасників [JS] Практичний курс по JavaScript і React.js (Міша Рудрастих)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 24165

у цьому курсі я не буду намагатися вас приспати і розповідати, що таке змінні 50 хвилин, тому ми будемо вивчати JavaScript, jQuery і React на практичних прикладах. Мінімум теорії, максимум практики.​
що Ви отримаєте:
  • 12 відеоуроків
  • можна завантажити готовий код після кожного уроку
  • Уроки актуальні в 2021
  • достатньо базових знань HTML і CSS, щоб пройти курс
програма курсу:
  1. введення.
    У цьому уроці розповім, чому я вирішив записати цей курс і що вас чекає на курсі. І так, цей урок доступний безкоштовно, ви можете подивитися його прямо зараз.

2. як працювати з JavaScript.
    Розглянемо основні принципи того, як працює JavaScript в браузері. Навчимося підключати його декількома способами. Навчимося працювати з консоллю браузера.

3. Практика . Мобільне меню.
    Перше практичне заняття, в якому ми навчимося працювати зі змінними, константами і подіями і DOM на практиці. Створимо мобільне меню за 15 хвилин.

4. Практика . Валідація форм.
    Закріпимо все те, що ми вивчили в попередньому уроці (змінні, події, робота з DOM) ще одним практичним уроком. На цей раз напишемо з нуля валідацію для форми зворотного зв'язку. Познайомимося з регулярними виразами.

5. Об'єкти в JavaScript. JSON. Локально сховище
    Об'єкти і JSON - це те, з чим в сучасному світі доводиться працювати постійно, програмуючи на JS. Розберемося, що це таке. Крім того, дізнаємося, що таке локальне сховище браузера і як з ним працювати. Випробуємо все це на невеликому практичному прикладі.

6. Практика . Конвертер валют
    У цьому прикладі ми напишемо конвертер валют, причому ми будемо отримувати актуальний курс валют з зовнішнього сервісу. У цьому уроці буде практично все, що ми вивчали в попередніх уроках, крім того, навчимося працювати зі сторонніми API асинхронно.

7. jQuery
    Незважаючи на те, що jQuery досить стара бібліотека, вона тим не менш не втрачає свою популярність серед розробників. Мені ж, створюючи сайти на WordPress, доводиться зустрічатися з нею дуже часто. Розберемося, чому так відбувається і навчимося з нею працювати. В якості невеликої практики перепишемо наші попередні приклади на jQuery.

8. Практика слайдер зображень на jQuery
    Також вирішив присвятити окремий урок роботі з плагінами jQuery. У цьому уроці створимо слайдер із зображень, використовуючи плагін.

9. React.js
    Пам'ятаю, що колись мені дуже непросто було навчитися працювати з React.js. Тому що відразу звалюється величезна кількість інформації і не зрозуміло, що з нею робити.

Тому я вирішив навчити вас реактору трохи нестандартним способом. У цьому уроці ми тим не менш напишемо свою першу програму для React.js, але не будемо при цьому використовувати термінал і збірку проекту. Ми навіть почнемо писати код без використання синтаксису JSX. І прийдемо до нього поступово ближче до кінця уроку.

10. збірка Webpack + React
    Тим не менш, працювати з React.js без складання проекту навряд чи доцільно, тому цей урок буде присвячений саме збірці проекту, яку ми налаштуємо з нуля і трохи перепишемо наш додаток з попереднього уроку, щоб воно працювало зі складанням.

11. функціональні компоненти і хуки стану
    Невеликий теоретичний урок, присвячений компонентам React.js. Компоненти можуть створювати за допомогою класів і за допомогою функцій. У цьому уроці спробуємо зрозуміти різницю і перепишемо компонент з одного виду в інший. Також познайомлю вас з хуками React.js.

12. Практика . Список справ на React
    У цьому уроці, який триває практично годину, ми створимо вже серйозне веб-додаток на React.js
https://privatelink.de/?https://misha.agency/course/prakticheskij-kurs-javascript-i-react

Угорі