Переглянути вкладення 24165
у цьому курсі я не буду намагатися вас приспати і розповідати, що таке змінні 50 хвилин, тому ми будемо вивчати JavaScript, jQuery і React на практичних прикладах. Мінімум теорії, максимум практики.
- 12 відеоуроків
- можна завантажити готовий код після кожного уроку
- Уроки актуальні в 2021
- достатньо базових знань HTML і CSS, щоб пройти курс
- введення.
У цьому уроці розповім, чому я вирішив записати цей курс і що вас чекає на курсі. І так, цей урок доступний безкоштовно, ви можете подивитися його прямо зараз.
- як працювати з JavaScript.
Розглянемо основні принципи того, як працює JavaScript в браузері. Навчимося підключати його декількома способами. Навчимося працювати з консоллю браузера.
- Практика . Мобільне меню.
Перше практичне заняття, в якому ми навчимося працювати зі змінними, константами і подіями і DOM на практиці. Створимо мобільне меню за 15 хвилин.
- Практика . Валідація форм.
Закріпимо все те, що ми вивчили в попередньому уроці (змінні, події, робота з DOM) ще одним практичним уроком. На цей раз напишемо з нуля валідацію для форми зворотного зв'язку. Познайомимося з регулярними виразами.
- Об'єкти в JavaScript. JSON. Локально сховище
Об'єкти і JSON - це те, з чим в сучасному світі доводиться працювати постійно, програмуючи на JS. Розберемося, що це таке. Крім того, дізнаємося, що таке локальне сховище браузера і як з ним працювати. Випробуємо все це на невеликому практичному прикладі.
- Практика . Конвертер валют
У цьому прикладі ми напишемо конвертер валют, причому ми будемо отримувати актуальний курс валют з зовнішнього сервісу. У цьому уроці буде практично все, що ми вивчали в попередніх уроках, крім того, навчимося працювати зі сторонніми API асинхронно.
- jQuery
Незважаючи на те, що jQuery досить стара бібліотека, вона тим не менш не втрачає свою популярність серед розробників. Мені ж, створюючи сайти на WordPress, доводиться зустрічатися з нею дуже часто. Розберемося, чому так відбувається і навчимося з нею працювати. В якості невеликої практики перепишемо наші попередні приклади на jQuery.
- Практика слайдер зображень на jQuery
Також вирішив присвятити окремий урок роботі з плагінами jQuery. У цьому уроці створимо слайдер із зображень, використовуючи плагін.
- React.js
Пам'ятаю, що колись мені дуже непросто було навчитися працювати з React.js. Тому що відразу звалюється величезна кількість інформації і не зрозуміло, що з нею робити.
Тому я вирішив навчити вас реактору трохи нестандартним способом. У цьому уроці ми тим не менш напишемо свою першу програму для React.js, але не будемо при цьому використовувати термінал і збірку проекту. Ми навіть почнемо писати код без використання синтаксису JSX. І прийдемо до нього поступово ближче до кінця уроку.
- збірка Webpack + React
Тим не менш, працювати з React.js без складання проекту навряд чи доцільно, тому цей урок буде присвячений саме збірці проекту, яку ми налаштуємо з нуля і трохи перепишемо наш додаток з попереднього уроку, щоб воно працювало зі складанням.
- функціональні компоненти і хуки стану
Невеликий теоретичний урок, присвячений компонентам React.js. Компоненти можуть створювати за допомогою класів і за допомогою функцій. У цьому уроці спробуємо зрозуміти різницю і перепишемо компонент з одного виду в інший. Також познайомлю вас з хуками React.js.
- Практика . Список справ на React
У цьому уроці, який триває практично годину, ми створимо вже серйозне веб-додаток на React.js
https://privatelink.de/?https://misha.agency/course/prakticheskij-kurs-javascript-i-react