що таке Кайф 2.0 "Джагернаут"?
це інтенсив. У 2-3 дні. Сумарно ~ 20 годин.
чому Джаггернаут?
Це персонаж, сила якого порівнянна з Тором і Халком. Рівно це ми будемо формувати в Кайфі 2.0.
якщо в Кайфі 1.0 ми сформували у людей стан, що їхнє життя - це пригода. Кожен день, а не тільки у свята. То в Кайфі 2.0 ми розбудимо ще більшу міць і направимо на Точкові дії. Наприклад, на кратне збільшення свого доходу.
Простий приклад.
Якщо твій дохід не зростає постійно, наприклад, на відрізку останніх 5 місяців - це дзвіночок. Навіть якщо по відчуттях всередині все добре. Десь щось не так. Навіть якщо тебе влаштовує, що дохід не зростає, цей факт прострелить десь в іншому місці. Нерозростаючий дохід-це просто індикатор внутрішньої потужної проблеми, яка стопорить тебе.
про що"Джаггернаут"?
зрозумілі кроки по більшому збільшенню якості твого життя
дохід, відносини, здоров'я, рівень щастя, рівень легкості від життя
сканування себе і людей
Навчимося розбиратися в собі так, що будемо справлятися з будь-яким своїм станом і направляти його в продуктивне русло.
Навчимося розбиратися в людях так, що будемо від них отримувати те, що хочемо і при цьому залишати цих людей задоволеними.
конкретні фішки, практики і схеми з прокачування впевненості до рівня:
"зараз я піду і продам кому хочу і за скільки хочу"
"зараз я піду і реалізую нарешті те, що давно хотів, але не бачив як це реалізувати"
фішки і методики по збільшенню часу в добі без жертв
фішки і методики по збільшенню енергії до рівня:
"все так легко дається, встигаю зробити справи на тиждень вперед, не втомитися, і ще в запасі купа часу"
ми це будемо робити через розуміння роботи підсвідомості, особистості, мозку, пристрою людей, пристрій доходу. Будемо робити в легкість і кайф.
для кого"Джаггернаут"?
для фрілансерів, самозайнятих
для підприємців та керівників
для найманих працівників та студентів
для дружин і чоловіків
для ЛЮДЕЙ. Від людини-людям
це інтенсив. У 2-3 дні. Сумарно ~ 20 годин.
чому Джаггернаут?
Це персонаж, сила якого порівнянна з Тором і Халком. Рівно це ми будемо формувати в Кайфі 2.0.
якщо в Кайфі 1.0 ми сформували у людей стан, що їхнє життя - це пригода. Кожен день, а не тільки у свята. То в Кайфі 2.0 ми розбудимо ще більшу міць і направимо на Точкові дії. Наприклад, на кратне збільшення свого доходу.
Простий приклад.
Якщо твій дохід не зростає постійно, наприклад, на відрізку останніх 5 місяців - це дзвіночок. Навіть якщо по відчуттях всередині все добре. Десь щось не так. Навіть якщо тебе влаштовує, що дохід не зростає, цей факт прострелить десь в іншому місці. Нерозростаючий дохід-це просто індикатор внутрішньої потужної проблеми, яка стопорить тебе.
про що"Джаггернаут"?
зрозумілі кроки по більшому збільшенню якості твого життя
дохід, відносини, здоров'я, рівень щастя, рівень легкості від життя
сканування себе і людей
Навчимося розбиратися в собі так, що будемо справлятися з будь-яким своїм станом і направляти його в продуктивне русло.
Навчимося розбиратися в людях так, що будемо від них отримувати те, що хочемо і при цьому залишати цих людей задоволеними.
конкретні фішки, практики і схеми з прокачування впевненості до рівня:
"зараз я піду і продам кому хочу і за скільки хочу"
"зараз я піду і реалізую нарешті те, що давно хотів, але не бачив як це реалізувати"
фішки і методики по збільшенню часу в добі без жертв
фішки і методики по збільшенню енергії до рівня:
"все так легко дається, встигаю зробити справи на тиждень вперед, не втомитися, і ще в запасі купа часу"
ми це будемо робити через розуміння роботи підсвідомості, особистості, мозку, пристрою людей, пристрій доходу. Будемо робити в легкість і кайф.
для кого"Джаггернаут"?
для фрілансерів, самозайнятих
для підприємців та керівників
для найманих працівників та студентів
для дружин і чоловіків
для ЛЮДЕЙ. Від людини-людям
https://privatelink.de/?https://kaif.global/