Система роботи з клієнтами, яка приносить мені до 1млн рублів на місяць через рекомендації, без вкладень в рекламу.
ОНЛАЙН-КУРС в режимі групового наставництва, на якому ти за 3 місяці впровадиш цю СИСТЕМУ в СВОЮ роботу і зможеш заробляти від 300к в місяць, працюючи 3 дні в тиждень
для психологів, коучів, консультантів, наставників, менторів та інших фахівців, що працюють з клієнтами індивідуально або в малих групах!
Сходи трансформації-СИСТЕМА, яка дозволить тобі:
брати в роботу тільки тих клієнтів, з якими тобі цікаво і які готові досягати крутих результатів;
працювати 2-3 дні на тиждень, залишаючи час на Відпочинок, хобі, Подорожі;
бути впевненим, що ти доведеш клієнта до ВАУ-результату і отримаєш крутий кейс, який приведе нових клієнтів;
без страху підняти ціну консультації (моя, наприклад, коштує 30к), відчуваючи що клієнти отримують цінності більше, ніж заплатили;
заробляти від 300000 рублів і перестати боятися залишитися без клієнтів, тому що вони будуть завжди (в моєму листі очікування завжди є клієнти, які готові заплатити як тільки випаде можливість).
З цим стикаються 90% психологів, коучів, консультантів, наставників та інших хлопців, які працюють з клієнтами індивідуально:
Опишеш свою КОУЧИНГОВУ програму;
Створиш свою пропозицію для потенційних клієнтів;
Навчишся залучати клієнтів на свої базові сесії;
Навчишся проводити базові сесії, після яких клієнт купує основну програму;
НАВЧИШСЯ ВИБУДОВУВАТИ ВЗАЄМИНИ З КЛІЄНТАМИ.
ОНЛАЙН-КУРС в режимі групового наставництва, на якому ти за 3 місяці впровадиш цю СИСТЕМУ в СВОЮ роботу і зможеш заробляти від 300к в місяць, працюючи 3 дні в тиждень
для психологів, коучів, консультантів, наставників, менторів та інших фахівців, що працюють з клієнтами індивідуально або в малих групах!
Сходи трансформації-СИСТЕМА, яка дозволить тобі:
брати в роботу тільки тих клієнтів, з якими тобі цікаво і які готові досягати крутих результатів;
працювати 2-3 дні на тиждень, залишаючи час на Відпочинок, хобі, Подорожі;
бути впевненим, що ти доведеш клієнта до ВАУ-результату і отримаєш крутий кейс, який приведе нових клієнтів;
без страху підняти ціну консультації (моя, наприклад, коштує 30к), відчуваючи що клієнти отримують цінності більше, ніж заплатили;
заробляти від 300000 рублів і перестати боятися залишитися без клієнтів, тому що вони будуть завжди (в моєму листі очікування завжди є клієнти, які готові заплатити як тільки випаде можливість).
З цим стикаються 90% психологів, коучів, консультантів, наставників та інших хлопців, які працюють з клієнтами індивідуально:
- сумніви у своїй експертності та ефективності продукту, через те, що клієнти не завжди роблять їх завдання;
- частина клієнтів не досягає результату — виникає невпевненість: "а я точно можу?". І спроби це вирішити новиі професійним навчанням;
- клієнти забивають і нічого не роблять:"забув, втомився, були важливі справи, кішка народжувала...";
- клієнтів то густо, то порожньо: немає ні потоку клієнтів, ні черги в листі очікування;
- тривожність і невпевненість, що в наступному місяці будуть гроші — постійно доводиться думати, як залучити нових клієнтів.
Опишеш свою КОУЧИНГОВУ програму;
Створиш свою пропозицію для потенційних клієнтів;
Навчишся залучати клієнтів на свої базові сесії;
Навчишся проводити базові сесії, після яких клієнт купує основну програму;
НАВЧИШСЯ ВИБУДОВУВАТИ ВЗАЄМИНИ З КЛІЄНТАМИ.
https://privatelink.de/?http://kaif-surfing.ru