Що нового?

Придбаний [Кайлас] Езотеричний тренажер "абсолютне вирівнювання долі" (Андрій Дуйко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 883 ГРН
Учасників: 1 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 39.9 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ефективна і фантастично потужна
магія Duiko-езотеричні тренажери

Спеціальні медитаційні відео, що змінюють життя!
5-хвилинний перегляд даних відеороликів замінить кілька годин читання мантр і виконання практик. Тренажери-це найлегший метод налаштування вашої долі на енергії здоров'я, багатства, везіння і щастя!

По-справжньому ефективна езотерика повинна давати швидкі результати і при цьому – не позичати у людини багато часу!

Для того, щоб дати вам ефективну, фантастично потужну езотерику, я створив спеціальні медитаційні відео-езотеричні Тренажери.
Я можу сказати, що це-квінтесенція моїх знань, мого досвіду, мого прагнення допомогти людям знайти здоров'я, щастя і матеріальне благополуччя в своєму житті.

Тепер вам не потрібно займатися практиками по кілька годин на день, тому що робота з Тренажером буде займати у вас не більше 10 хвилин. Тепер вам не потрібно витрачати свою психічну енергію на візуалізацію символів, тому що при роботі з Тренажером ви будете бачити їх на екрані. Тепер ви можете займатися езотерикою максимально комфортно, приємно і ефективно!

Як виглядають езотеричні Тренажери?

Коли ви запустите Тренажер, ви побачите, що на екрані будуть дуже швидко миготіти букви, цифри і сонячні відблиски. Ці картинки і шум занурять вас в особливий медитативний стан. У цей момент буде відбуватися програмування Вашого життя на одужання, вирівнювання долі, набуття багатства, щастя і т. д.

Перший Тренажер називається "абсолютне вирівнювання долі". Його необхідно дивитися тим людям, які хочуть знайти радість, задоволення і везіння в житті.

Для роботи з цим Тренажером потрібно просто один раз в день протягом 10 хвилин дивитися це відео, нічого не уявляючи. При цьому ви можете вимовляти ті коди, які будуть з'являтися на екрані.

Це діє дуже ефективно! Цей Тренажер дуже швидко вирівнює долю, прибирає нервові стани, панічні атаки, депресивні епізоди, збільшує матеріальне благополуччя, робить людину більш спокійною і везучою. Ефект перевірений!
https://privatelink.de/?https://duiko.guru/wpm-category/ezotericheskie-trenazhery/#absolyutnoe-vyravnivanie-sudby

Угорі