[Кайлас] Семинар о любви. Вторая ступень 2024 (Андрей Дуйко)
10 днів, Андрій Дуйко
Зараз, як ніколи , потрібно використовувати всі свої ресурси знань , розуму для зміцнення сім'ї , створення міцних і надійних відносин , щоб зміцнити і не втратити довіру, любов і навіть мета в житті ..
І тим , у кого це вийде, вдасться дійсно відчути це тепле, людське щастя ..
Ми торкнемося потаємні рівні вашого внутрішнього світу і заліземо в "психологічні нетрі". Я допоможу Вам дізнатися для себе справжні цінності емоційної близькості та розуміння. Я допоможу вам розібратися в складних питаннях і проблемах, що виникають у відносинах, в сім'ї, а також навчу ефективним методам засновувати свої відносини на любові, дружбі, пристрасті, повазі і довірі.
У програмі:
10 дней, Андрей Дуйко
Сейчас , как никогда, нужно использовать все свои ресурсы знаний , ума для укрепления семьи , создания крепких и надежных отношений , чтобы укрепить и не потерять доверие , любовь и даже цель в жизни ..
И тем , у кого это получится , удастся действительно ощутить это теплое, человеческое счастье ..
Мы затронем сокровенные уровни Вашего внутреннего мира и залезем в "психологические дебри". Я помогу Вам узнать для себя настоящие ценности эмоциональной близости и понимания. Я помогу вам разобраться в сложных вопросах и проблемах, возникающих в отношениях, в семье, а также научу эффективным методам основывать свои отношения на любви, дружбе, страсти, уважении и доверии.
В программе:
10 днів, Андрій Дуйко
- Набуття Взаємної Любові,
- Закони сімейного щастя
- Чарівність, пристрасть і фарби у відносинах
- Константа впевненості в собі і обнулення обьюза
- Розбір і схематичність успішних відносин в парі і в суспільстві
- Тонкощі у відносинах з дітьми і близькими
Зараз, як ніколи , потрібно використовувати всі свої ресурси знань , розуму для зміцнення сім'ї , створення міцних і надійних відносин , щоб зміцнити і не втратити довіру, любов і навіть мета в житті ..
І тим , у кого це вийде, вдасться дійсно відчути це тепле, людське щастя ..
Ми торкнемося потаємні рівні вашого внутрішнього світу і заліземо в "психологічні нетрі". Я допоможу Вам дізнатися для себе справжні цінності емоційної близькості та розуміння. Я допоможу вам розібратися в складних питаннях і проблемах, що виникають у відносинах, в сім'ї, а також навчу ефективним методам засновувати свої відносини на любові, дружбі, пристрасті, повазі і довірі.
У програмі:
- Навчання і робота з мантрами які зможуть вплинути на корекцію і вирівнювання Вашого життя,
- Методи позбавлення від життєвих труднощів і неприємностей (борги, важкі відносини, невдачі в житті)
- Техніки напрацювання внутрішнього магнетизму техніки, що допомагають притягувати людей, використовуючи власний "внутрішній магніт"
- Техніки позбавлення від негативних станів, депресій
- Підключення під егрегор і захист школи
- Добірка обрядів і технічних ритуалів для втілення цілей техніки розвитку ясно знання та інтуїції
- Робота з енергіями: енергетичне очищення свого житла, їжі, енергетичного кокона, предметів побуту
- Побудова Енерго програм-виконання бажань, примноження грошей
- набуття побудова благополучної сім'ї, відносин. вирішення проблемних питань сім'ї.(діти, батьки)
- налаштування роботи чакр,
- Практика побудови енергетичного захисту впливу ззовні
- Методи залучення в життя успіху і матеріального благополуччя. Отримання персональних знаків прибутку
10 дней, Андрей Дуйко
- Обретение Взаимной Любви,
- Законы Семейного счастья
- Очарование, Страсть и краски в отношениях
- Константа уверенности в себе и обнуление обьюза
- Разбор и схематичность успешных отношений в паре и в обществе
- Тонкости в Отношениях с детьми и близкими
Сейчас , как никогда, нужно использовать все свои ресурсы знаний , ума для укрепления семьи , создания крепких и надежных отношений , чтобы укрепить и не потерять доверие , любовь и даже цель в жизни ..
И тем , у кого это получится , удастся действительно ощутить это теплое, человеческое счастье ..
Мы затронем сокровенные уровни Вашего внутреннего мира и залезем в "психологические дебри". Я помогу Вам узнать для себя настоящие ценности эмоциональной близости и понимания. Я помогу вам разобраться в сложных вопросах и проблемах, возникающих в отношениях, в семье, а также научу эффективным методам основывать свои отношения на любви, дружбе, страсти, уважении и доверии.
В программе:
- Обучение и работа с мантрами которые смогут повлиять на коррекцию и выравнивание Вашей жизни,
- Методы избавления от жизненных трудностей и неприятностей (долги, тяжелые отношения, неудачи в жизни)
- Техники нарабатывания внутреннего магнетизма Техники , помогающие притягивать людей, используя собственный "внутренний магнит"
- Техники избавления от негативных состояний, депрессий
- Подключение под эгрегор и защиту школы
- Подборка обрядов и технических ритуалов для воплощения целей Техники развития ясно знания и интуиции
- Работа с энергиями: энергетическое очищение своего жилья, пищи, энергетического кокона, предметов быта
- Построение энерго программ – исполнение желаний, приумножения Денег
- обретение построение благополучной семьи, отношений. решение проблемных вопросов семьи.(дети, родители)
- настройка работы чакр,
- Практика построения энергетической защит влияния извне
- Методы привлечения в жизнь успеха и материального благополучия. Получение персональных знаков прибыли
https://duiko.guru/landing/2st-2024/
Останнє редагування модератором: