Що нового?

Придбаний [Калачакра] Дата смерті-нумерологічний вебінар (Михайло Іванов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 221 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про майстер-клас
останнім часом люди часто запитують мене про дату своєї смерті. Відразу скажу, що є певна консультативна етика, і подібні речі є своєрідним табу.
Ну тільки уявіть, вам все-таки сказали цю дату, і що ви будете з нею робити? А якщо консультант просто помилився і т. д.
Такі речі, як дата смерті, далеко не завжди статичні і багато в чому залежать від дій і внутрішнього настрою людини.
Можна з упевненістю стверджувати за певними показниками в карті долі і графіку життя, в який рік, місяць і навіть день у людини може бути критичний момент, так би мовити доленосний день.
Як це визначається?
Ну, по-перше, проаналізувавши багато дат відходу відомих людей, біографія яких широко відома, я побачив, що багато хто йде якраз в 3-й екзаменаційний період по карті долі, коли два його попередніх уроку не здані і від третього він також біжить і не хоче перебудовувати своє життя. Ця закономірність досить чітко простежується, коли людина вважає за краще не змінюватися, залишаючись в "зоні комфорту" своїх переконань, які йому вже не дають зовсім ніякого прогресу в житті з точки зору усвідомлення душі.
Також видно ці моменти на графіку життя: коли люди мені розповідають про операції і т.п., часто вони збігаються з певними знаками на графіку.
Ну і нарешті, я зіткнувся з проблемою дитячої смертності, коли чітко було видно певні знаки в проміжних розрахунках дати. Я їх тут описувати не буду, так як їх повинен трактувати фахівець. Це було пов'язано з певними вчинками в минулому житті, і через ранній догляд душа вирішувала відпрацювати величезну кількість накопичених негативних вчинків (також це пов'язано з батьками дитини і діями їх предків).
Існує дві домінуючі думки з цього питання. Одні кажуть, що ми нічого не контролюємо в своєму житті і все вирішено наперед. Інші кажуть, що ми і є Бог і повністю контролюємо своє життя через афірмації та інше. Особисто я схильний вважати, що обидві думки є впаданням в крайнощі.
Наше життя в якійсь мірі має напрямок. Це видно в графіку життя, карті долі та інших показниках, якийсь скелет, на який накладають м'язову масу наші батьки, рідні, оточення, в якому ми існуємо, у вигляді переконань і т.д. але свобода вибору залишається, і по певних точках видно, що в цей момент людина могла створити сім'ю, але не створив. Міг почати свій бізнес, і запустив його, міг переїхати і переїхав.
Тобто перехідні моменти, які видно на наших руках і нумерологічних картах, показують, що період буде пов'язаний з нашим пробудженням як душі, і якщо ми будемо впиратися, то наша душа може прийняти рішення спробувати знову в іншому тілі, так як вантаж помилкових переконань занадто величезний.
Якщо ж людина прагне дізнатися свої уроки в карті долі, осмислити їх, здати по ним іспити, відкритий до нової інформації і готовий трансформувати себе, то можна з упевненістю стверджувати, що певні знакові, доленосні точки в своєму житті він пройде. Але за всім цим стоять тяжка праця над собою і певна частка сміливості, пов'язана з відкритістю всьому новому, нехай навіть на шкоду застарілим переконанням, які вселяють помилкове почуття безпеки.

- Михайло Іванов, нумеролог, автор майстер-класу

https://privatelink.de/?https://kalachakra-yuga.ru/master-classes/numerologiya-data-smerti

Угорі