Що нового?

Набір учасників [Калачакра] Все про Сатурні (Наталія Звігельська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чим наш вебінар ?
У цьому семінарі я постаралася зібрати всі головні відомості про Сатурні, які треба враховувати для його оцінки в карті народження.
Положення Сатурна в групах будинків, в стихіях, особливості сили і слабкості щодо різних технік.
Частина семінару заснована на матеріалах книги написаної Браміном, якого в Індії любовно називають Datti і вважають головним Шані ченцем Індії. Нашій групі пощастило отримати його благословення, а так само ми кілька разів здійснювали Абішеку в цьому храмі.
У книги багато міфів пов'язаних з Шані, а так само духовної і життєвої філософії. Але я звернула увагу на одну інформацію, яку я не зустрічала до цього, а саме вплив аспектів Сатурна на будинки.
Так само в цьому храмі знаходяться Мурті Шані верхи на 8-ми їздових тварин, 4 з них вважаються сприятливими, а 4 Немає.
У цій книзі так само розглянута техніка транзиту Сатурна в інший знак на основі того, на якому тваринному Шані переміщається.
Так само я вирішила додати в семінар детальну інформацію про те, як розглядати транзит Сатурна який називають Саді Саті, я розповім докладно всі умови, потрібні для оцінки цього транзиту. Крім цього, ми познайомимося з менш відомим транзитом Сатурна відомим як Дхайя.
результатах аналізу карти народженого.

програма заняття
-ми розглянемо головні характеристики Сатурна.
Його сприятливість або не сприятливість для різних
Лагн. Положення в будинках, стихіях і знаках.
Ефекти з'єднання Сатурна з іншими планетами.

- Розглянемо вплив аспектів Сатурна на будинки гороскопу. Наприклад, що відбувається в справах 8го будинку, якщо туди падає аспект. Як наслідок, з впливів аспектів видно буде які будинки більш сприятливі для знаходження в них Сатурна, які менш.

- Типи пересування Сатурна відомі як Мурті. А так же пересування Сатурна на різних тварин. Техніка оцінки переходу Сатурна в інший знак для індивідуальної карти. Розрахуємо Мурті і тварина для кожного учасника вебінару.

- Правила оцінки транзиту Сатурна відомого як Саді Саті. Чи завжди цей період несприятливий?! Транзит відомий як Кантак Шані.

- Засоби корекції (упайі) негативного впливу Сатурна.

https://privatelink.de/?https://kalachakra-yuga.ru/master-classes/vse-o-saturne

Угорі