Що нового?

Придбаний [[Kalacheva School] ілюстрація для новачків. Тариф без підтримки. Осінь 2019 (Олександра Балашова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Тариф без підтримки, по акції, осінь 2019.

про що цей курс?
Найголовніше в книжковій ілюстрації
Картинка в книзі-це не калька з тексту. Хороший Ілюстратор" пропускає " сюжет через себе і показує трохи більше того, про що говорить автор. Додає деталі, які роблять персонажів більш характерними.

Як виділити в тексті важливе і другорядне? Що варто посилити, а на що — не звернути увагу? Як в цілому працювати з текстом книги для створення ілюстрації?
Ці питання про роботу ілюстратора з текстом розбираємо на курсі — і в теорії, і в практиці.

прийоми і техніки
Робота над ілюстраціями-довгий і складний процес. Потрібно перечитувати текст, виділяти важливе і малювати одних і тих же персонажів багато разів. Більш того, один і той же сюжет потрібно перемальовувати по кілька разів, використовуючи різні підходи, щоб знайти ідеальний варіант.

У цьому онлайн-курсі я показую, як знайти той самий ідеальний варіант за допомогою певних прийомів.

виробляємо власний стиль
Пошуки власного виразного стилю-складний і довгий процес. Але без цього в книжковій ілюстрації не можна.

Мій курс допомагає побачити і зрозуміти ваш індивідуальний стиль насамперед вам самим. Я проводжу вас через різні стилі ілюстрації, щоб Ви знайшли свій власний.

Чому ілюстрації потрібно вчитися?
Можна піти двома шляхами.

Самостійно методом проб і помилок осягати основи, вивчати матеріали, малювати кожен день і шукати свій стиль.

А можна вчитися з досвідченим викладачем, щоб дізнатися більш короткий шлях до мети: вивчити необхідні матеріали, композиційні прийоми і прийоми роботи з колористикою, отримати рекомендації по індивідуальному розвитку.
https://privatelink.de/?https://kalachevaschool.ru/courses/illustration

Угорі